Târg Maltez de Primăvară
Serviciul de Ajutor Maltez în România – Filiala Timișoara organizează de joi, 1 martie a.c., până sâmbătă, 3 martie 2012, Târgul Maltez de Primăvară, acțiune cu scop social deja consacrată în calendarul asociației.

Evenimentul va avea loc în curtea Parohiei Romano-Catolice din Piața Iosefin, strada Regele Carol I, nr.15 din Timișoara, accesul liber fiind la îndemâna tuturor persoanelor interesate.

Doritorii pot să achiziționeze articole de veselă, felurite obiecte de decor interior sau diverse articole de îmbrăcăminte (pulovere, geci, tricouri, bluze, cămăși, pantaloni, fuste, ș.a.) pentru adulți și copii la prețuri simbolice, accesibile oricui.

Scopul organizării și desfășurării Târgului Maltez de Primăvară este strângerea de fonduri necesare susținerii activităților sociale ale Serviciului de Ajutor Maltez din Timișoara și, nu în ultimă instanță, adunarea resurselor financiare necesare achiziționării unor cadouri pentru beneficiarii nevoiași care se bucură de suportul social-umanitar oferit de asociație, cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Paștelui.

Toți cei interesați sunt așteptați la Târg, după următorul program:
JOI, 1 martie, în intervalul orar 13-19;
VINERI, 2 martie, între orele 9-19;
SÂMBĂTĂ, 3 martie, de la 9 la 13.

Vă așteptăm!

Dr. Ildico BÁRÁNYI
Președinte,
Serviciul de Ajutor Maltez în România Filiala TIMIȘOARA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678043