Dăruiește un zâmbet de ziua copilului
Studenții Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, specializarea Administrarea Organizațiilor de Afaceri, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și Teatrul Studențesc Thespis, organizează joi, 31 mai, ora 19.00, un eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru copiii din “Complexul de Servicii Specializate în Regim de Urgență din Timișoara”.

Evenimentul va avea loc în data de 31 mai 2012, în Sala Mare a Casei Studenților, Bulevardul Regele Carol nr. 9, începând cu ora 19.00.

„Dăruiește-mi un zâmbet” reprezintă un proiect caritabil cu strângere de fonduri care are scopul de a strânge zâmbete pe fețele copiilor din orfelinatul „Complexul de Servicii Specializate în Regim de Urgență”, de pe strada Căpitan Damșescu nr. 53. În acest centru se află aproximativ 40 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, iar cu banii strânși se vor cumpăra obiecte de strictă necesitate pentru acești copii, obiecte ce vor fi donate de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului.

Din programul evenimentului:
- piesa de teatru non-verbal „Douăzecișidoi” – interpretată de Teatrul Studențesc Thespis
- dans – Mini Mini Reflex
- dans – Salsa with Attitude
- recital folk Bogdan Racz

Intrarea la eveniment costă 10 lei, biletele putând fi cumpărate de la locația evenimentului, cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Parteneri:
- Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor
- Mercatto
- Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara
- Casa de Cultură a Studenților Timișoara
- Institutul Regional de Training
- Master Millenium
- Teatrul Studențesc Thespis
- AEGEE
- 24FUN
- Timisoara.ro


Adrian Korek,
referent Teatru

CCS Timișoara

Foto 1
Foto 2

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639844