Bunici și copii împreună de 1 iunie
Cu ocazia Zile Internaționale a Copiilor, 1 Iunie 2012, beneficiarii Centrelor de zi ale Serviciului Pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Socială Cominitară Timișoara sunt alături de elevi si copii în organizarea unor evenimente, pentru a aduce bucurie în sufletele lor.

În zilele de 1 și 2 Iunie 2012, începând cu orele 11:00, în Parcul Copiilor, beneficiarii centrelor de zi participă alături de atelierul de idei la organizare unor ateliere de creativitate și pictură dedicate copiilor. Copii din atelierul de idei și bunicii din Centrele de zi “Sf, Constantin și Elena” și “Alzheimer” vor experimenta și împărtăși tehnica PoTart tuturor copiilor prezenți.

În data de 1 Iunie 2012, începând cu orele  10:00,  la Centrul de zi „Sf. Arh. Mihail și Gavril” din Timișoara, str.Sever Bocu, nr.44 A, beneficiarii  îi vor avea invitați pe elevii de la Școlii Generale Nr. 7.  Bunicii au pregătit un scurt program de poezie, mici surprize, care va fii urmat de dans și jocuri distractive.


Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice,
Maria Ciurcaș


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666740