Persoanele cu dizabilitati intelectuale, cetateni cu drepturi depline
125 persoane cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi”, vor participa duminica, 10 iunie, la votul pentru alegerile locale din Timisoara.
 
In ultima luna, Fundatia „Pentru Voi” a organizat pentru beneficiarii ei o serie de workshopuri pe teme precum: Ce inseamna votul? Cine poate vota? Cand, cum si unde se voteaza?, ca raspuns la nevoia lor de informare cu privire la Alegerile locale 2012.
 
Pentru a veni in sprijinul celor care vor merge la vot duminica, Fundatia „Pentru Voi” a tiparit o brosura in limbaj usor de inteles, care ofera raspuns la toate aceste intrebari. Aceasta poate fi descarcata de pe pagina noastra de internet, fiind utila tuturor cetatenilor Timisoarei.
 
Ca urmare a intalnirilor si discutiilor cu beneficiarii au reiesit si o serie de cerinte pe care acestia le adreseaza alesilor locali, dintre care cele mai importante ar fi:
 
1. Timisoara trebuie sa aiba servicii sociale pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.
2. Toti oamenii sunt egali si trebuie sa aiba acces egal pe piata muncii. Persoanele cu dizabilitati intelectuale vor  sa munceasca si sa fie platiti pentru munca lor.
3. Primarul Timisoarei trebuie sa ajute persoanele cu dizabilitati cu locuinte protejate. Vrem sa traim in comunitate, impreuna cu ceilalti oameni.
4. Trebuie sa avem acces la mijloacele de transport in comun, in locuri publice si la informatii.
5. Avem dreptul de a spune ceea ce gandim si trebuie sa fim luati in seama. Vrem sa fim noi cei care decidem asupra vietii noastre.
 
Pentru detalii accesati www.pentruvoi.ro sau www.facebook.com/FoundationPentruVoi
 
Laila Onu,
Director executiv

coperta broșură

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662206