Balul Caritabil Maria - ediția a V-a
Serviciul de Ajutor Maltez organizează a V-a ediție a Balului Caritabil Maria. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 septembrie 2012, începând cu orele 18, în sala Platinum din cadrul Hotelului Streliția.

Întreaga sumă colectată în anul 2012, va suplimenta bugetul deficitar al SAMR-lui pentru a reuși să menținem capacitatea de funcționare a Serviciilor Sociale organizate la caracteristicile planificate inițial, fără reducerea numărului de îngrijiți la cămin, la domiciliu, beneficiari ai cantinei sociale sau fără suspendarea anumitor proiecte în derulare. Atunci când majoritatea sponsorilor noștri se confruntă cu greutăți financiare este natural ca și cantitatea donațiilor cotidiene oferite să arate o tendință de scădere, motiv pentru care avem nevoie de o sursă financiară pentru a continua să ajutăm.

Ordinul Suveran Militar al Cavalerilor de Malta în România ne va onora cu PATRONAJUL BALULUI, fiind reprezentat prin: cavalerul hospitalier Contele  KÁLNOKY TIBOR  și soția ANNA.

Programul Balului va cuprinde un program artistic de prestigiu, acoperind și în acest an preferințe dintre cele mai variate: muzică asigurată de către trupa Shake, trupele de dans Salsa with attitude și Just Dance.

Cina Bufet Suedez (cald și rece) va sta la dispoziția oaspeților cu un meniu variat, pe gustul fiecărui invitat.

Licitația și inaugurarea Cavalerului Balului Maria, Tombolă cu caștiguri valoroase, precum și Licitația obiectelor de artă donate de Artiștii plastici din țară și străinătate, vor varia distracția din cadrul bal.

Partener Media: TVR și Agenda

Prețul unei Invitații este și în acest an 200 Ron/ persoană.  Invitațiile se pot achiziționa, începând cu data de 1 Iunie la Biroul Maltez situat pe Str. Porumbescu, nr. 32, sau prin telefon la unul dintre numerele : 0256/498010, 0356/410444.
 

Dr. Ildico BÁRÁNYI
Președinte
Serviciul de Ajutor Maltez în România
Filiala TIMIȘOARA


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662259