Aniversare la Centru de Zi
Luni, 14 februarie 2005, la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, de pe Calea Lipovei nr. 44, au fost sărbătoriți aniversații acestei luni. Aceștia sunt: Maria Ilici (84 de ani) și Mihai Manta (55 de ani).

Sărbătorirea celor care își aniversează ziua de naștere a devenit deja o tradiție în Centru, organizându-se lunar câte o întâlnire festivă pentru marcarea momentului.

De asemenea, sunt sărbătorite și persoanele care beneficiază de îngrijire la domiciliu. Luna aceasta: Maria Marinescu (77 de ani) și Maria Constantinescu (75 de ani).

Le mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi: SC TRIM-LINE (Preferita), COCA COLA, Cofetăria Codrina, Procter and Gamble.

De asemenea, mulțumim preo­tului Mihai Pop și enoriașilor de la Parohia Viile Fabric pentru „masa caldă” pe care o aduc o dată pe săptămâna beneficiarilor Centrului de Zi.

Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice este situat pe Calea Lipovei nr. 44 și aici 20 de persoane au posibilitatea să își petreacă, zilnic, în mod plăcut și util timpul. Ei sunt angrenați în activități de divertisment, citirea presei, vizionare de filme, lectură de cărți (există o bibliotecă), dar și în activități practice (tricotaj, lucru manual ș.a.). În sprijinul per­soanelor vârstnice care nu se pot deplasa există un microbuz, care îi transportă de acasă la Centru și retur, la sfârșitul pro­gramului.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662420