Mărțișoare
Din data de 24 februarie, bătrânii de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice vor comercializa mărțișoarele pe care le-au confecționat în ultima perioadă de timp.

În acest sens vor fi amplasate, începând cu data mai sus menționată două standuri în centrele comerciale Kappa și Terra.

Banii obținuți pe vânzarea celor aproape 400 de mărțișoare confecționate de bătrâni vor fi folosiți pentru achiziționarea de materiale necesare deru­lării viitoarelor activități (feli­citări de Paști, ocazii festive, 1 iunie etc.). Prețul unui măr­țișor este de 10.000 lei.

Aceasta este a treia acțiune de acest fel, în fiecare an, de la des­chi­derea Centru­lui de Zi, bătrânii de aici s-au implicat în con­fecțio­narea de mărți­șoa­re.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662441