8 Martie la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice
Ziua de 8 Martie 2005 a fost sărbătorită și la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, de pe Calea Lipovei nr. 44 unde s-a organizat un spectacol de Ziua Femeii.

Tot cu această ocazie au fost sărbătoriți, conform tradiției, și cei patru aniversați ai acestei luni, beneficiari ai Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice. Așadar, le spunem „La mulți ani!” lui: Păscuț Dimitrie, 82 de ani; Velcotă Pavel, 75 de ani; Popescu Elena, 89 de ani și Ciornei Margareta, 66 de ani. Ne-au sponsorizat: S.C. TRIM-LINE, PROCTER & GAMBLE, S.C. ALAV S.R.L., COFETĂRIA VIMARIS, COFETĂRIA OTTIMA PAN, COCA-COLA, S.C. REDMIR S.R.L., RADHA-DAMODARA și GENERAȚIE TĂNÂRĂ.

Pentru această dublă aniversare, copiii de la Centrul de Tranzit pentru Minori “Sfântul Nicolae”, secondați de copiii clasei a V-a, a Școlii generale nr. 7, au prezentat la sediul Centrului de Zi un spectacol pentru “bunicii” lor, dedicat Zilei de 8 Martie. Această metodă de a aduce împreună persoane vârstnice singure și copiii abandonați care se află în grija Primăriei, cum sunt cei de la Centrul de Tranzit pentru Minori, este practicată, deja de câțiva ani, de municipalitatea timișoreană, ea dând rezultate foarte încurajatoare.

La finalul întâlnirii, beneficiarii Centrului de Zi au participat la un spectacol susținut de interpretul de muzică ambientală, Gheorghe Iovu.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662332