Sărbătorirea celor mai longevivi cetățeni ai orașului nostru
Ca urmare a inițiativei muni­ci­palității de a-i serba pe cei mai lon­gevivi cetățeni ai orașului nostru, până în momentul de față s-au înscris 40 de persoane cu vârste de peste 90 de ani și 5 cupluri cu mai mult de 50 de ani de căsnicie, a anun­țat viceprimarul Adrian Orza. Una dintre doamnele înscrise a împlinit deja venerabila vârstă de 100 de ani.

Astfel, municipalitatea le va aniversa pe aceste persoane, la se­diul Primăriei Municipiului Timi­șoara, în Sala de Consiliu, ocazie cu care li se vor înmâna diplome de “seniori” ai Timișoarei.

Înscrierile continuă, pe pe­rioa­dă nelimitată, la numărul de telefon 490286, Serviciul Persoane Vârstnice.

După cum se știe, munici­pa­li­tatea timișoreană a creat deja, o tradiție în a-i aniversa, lună de lună, pe beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice și pe cei din programul de îngrijire la do­miciliu.

Acest model de a-i sărbători pe cei mai longevivi cetățeni ai ora­șu­lui este un rezultat al colaborării din­tre Primăria Timișoara și Primăria din Mulhouse, Franța, oraș înfrățit cu Timișoara.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662322