Echitație și agrement pentru tinerii cu dizabilități intelectuale
16 persoane cu dizabilități intelectuale de la Fundația „Pentru Voi” vor participa astăzi la o excursie la Centrul de Echitație și Agrement Herneacova, oferită de Montessori Haus Timișoara și Centrul de Echitație și Agrement Herneacova.
 
Programul include vizitarea centrului de echitație și agrement, vizitarea boxelor de cai, plimbare calare și cu trăsura, precum și un prânz proaspăt și delicios oferit de bucătarul-șef al centrului, prin bună-voința Montessori Haus Timișoara.
 
“Ne bucură acest triplu parteneriat, între Fundația noastră, Montessori Haus și Centrul de Echitație și Agrement Herneacova, pentru că dă posibilitatea beneficiarilor noștri să experimenteze o nouă formă de terapie și totodată să își facă prieteni noi într-un cadru relaxant.” – Laila Onu, director executiv al Fundației „Pentru Voi”.
 
“Asociația Montessori dorește să facă o bucurie persoanelor cu dizabilități de la Fundația „Pentru Voi”oferindu-le ocazia de a petrece de o zi minunată în natură la Centrul de Echitație și Agrement Herneacova. A dărui bucurie semenilor noștri este una dintre cele mai nobile acțiuni, iar efectul unui zâmbet este puternic chiar și atunci când nu este văzut.” – Laura Caraiman, director executiv Montessori-Schule.
 
Suntem siguri că va fi o zi pe cât de frumoasă și reușită, pe atât de unică și specială, din prisma experienței personale a fiecăruia dintre participanți. Mulțumim colaboratorilor noștri care au pregătit această activitate pentru cei 16 beneficiari ai Centrului de zi „Împreună” -- Montessori Haus Timișoara, Centrul de Echitație și Agrement Herneacova, Melania Omescu, precum și lui Viorel Stanciu pentru fotografii și entuziasmul de a ne fi din nou alături.
 
Fotografiile realizate în cadrul acțiunii vor fi postate în cursul zilei de azi pe pagina de facebook oficială a Fundației: www.facebook.com/FoundationPentruVoi.
 
Pentru informații suplimentare pe marginea acestei acțiuni vă rugăm să ne contactați la pentruvoi@pentruvoi.ro sau 0722 573 812. Persoana de contact este Alina Sima.
 
 
Alina Sima,
Coordonator programe

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662320