Dublu eveniment la Centrul de zi ,,Sf. Constantin și Elena”
Marți, 21 mai 2013, ora 11.00, la Centrul de zi “Sfinții Constantin și Elena” cu sediul în Timișoara, str.Telegrafului nr.8, din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, va avea loc dublu eveniment: ,,7 Ani de la Înființarea Centrului de zi “Sfinții Constantin și Elena” și Aniversarea Trimestrială a bunicilor născuți în lunile aprilie, mai și iunie.

La eveniment sunt invitați sponsori, oficialități, colaboratori ai serviciului, beneficiari ai centrelor de zi Alzheimer, „Sfinții Mihail și Gavril” și ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Timișoara.

Beneficiarii împreună cu participanții se vor bucura de programul artistic oferit de interpreta de muzică populară Maria Petchescu, grupul de dansatoare ,,Seniorarele” și beneficiarii centrului de zi cu două scenete și o melodie de muzică populară..


Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice,
Maria Ciurcaș


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662417