Aniversare trimestrială la Centrul de zi
Miercuri, 29 mai 2013, la ora 11.00, la Centrul de zi “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” cu  sediul în Timișoara, Calea Sever Bocu nr.44A, din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, va avea loc Aniversarea Trimestrială a bunicilor născuți în lunile aprilie, mai și iunie.

La eveniment sunt invitați sponsori, oficialități, colaboratori ai serviciului, beneficiari ai Centrelor de Zi Alzheimer (str. V. Alecsandri nr.6), „Sf. C-tin și Elena”(str. Telegrafului nr.8) și ai Clubului de pensionari ,,Buna Vestire,, (B-dul Gen. I. Dragalina nr.38-42).

Beneficiarii, împreună cu participanții, se vor bucura de programul artistic oferit de copiii Grădiniței nr.20, Grupul Coral ,,Flores,, de la Palatul Copiilor, dar și poezii, cântece și dansuri prezentate de bunici.


Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice,
Maria Ciurcaș


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13852246