Ziua Seniorilor Activi
Asociația "Sfera Timișoarei" vă invită să participați la evenimentul "Ziua Seniorilor Activi" marți, 10 septembrie, începând cu ora 10.00, la ștrandul UMT. În caz de timp nefavorabil evenimentul va avea loc în restaurantul ștrandului.

Dedicăm această zi seniorilor care au peste 60 de ani. Aceștia vor beneficia de intrare gratuită între orele 10.00 -12.00 pe baza cărții de identitate.

Scopul acțiunii este sprijinirea persoanelor de vârsta a treia. Ne propunem să le oferim mai multă atenție și respect celor care au avut grijă de educația noastră și ne-au îndrumat în viață.

Programul zilei de marți va începe cu o expoziție de picturi realizate de către artiștii seniori, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici.
Invitații de onoare, seniori admirabili care au avut o carieră de succes sau care sunt încă activi profesional vor transmite câte un mesaj care să încurajeze un stil de viață social, activ și sănătos.

Între orele 12-16 vom organiza jocuri de șah, remy, table, canastă și tenis de masă.

Tot în acest interval vor fi prezenți partenerii noștri care își vor oferi serviciile pentru răsfățul seniorilor. Activități variate, precum împachetări cu nămol, consultații medicale, cosmetică, gimnastică medicală, masaj, discuții cu medici din diverse ramuri- oftalmologie, homeopatie, nutriție, stomatologie, vor fi oferite gratuit participanților.

Alături de Clinica "Hiperdia" vom susține și o campanie de conștientizare a osteoporozei. Medici specialiști vor explica cum poate fi depistată și tratată această afecțiune  des întâlnită la bătrâni.

O amintire haioasă a momentului va fi oferită de către invitatul surpriză, artistul caricaturist Radu Cletiu. Vom încheia ziua cu o tombolă, premiile constând în vouchere la salină, cărți, excursii și alte surprize oferite de partenerii noștri.

Pe 14-15 septembrie "Sfera Timișoarei" vă așteaptă la Muzeul Satului, la Festivalul Plai, cu noi activități  menite să dezvolte spiritul civic al oamenilor de toate vârstele.

Vă invităm să accesați pagina noastră de facebook  "Sfera Timișoarei" și site-ul "www.sferatm.org" pentru a ne cunoaște sponsorii și partenerii!


Mirela Olariu - Presedinte
Asociatia Sfera Timișoarei

Afiș
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848553