Ziua Internațională Alzheimer
În data de 20.09.2013, Centrul de zi Alzheimer (care funcționeaza la sediul din Timișoara, str. Telegrafului nr 8 ) din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice - Direcția de Asistență Socială Comunitară marchează Ziua Internațională Alzheimer. Sloganul anului 2013 este “Demența între criza demografică și cea economică”.

De asemenea, vor fi sărbătorite zilele de naștere ale beneficiarilor Centrelor de zi „Sf. Constantin și Elena” și Alzheimer, născuți în perioada iulie – decembrie.

Evenimentul se va desfășura, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului de zi „Sf. Constantin și Elena” din Timișoara, str. Telegrafului nr. 8, în prezența oficialităților, partenerilor, aparținătorilor beneficiarilor și colaboratorilor centrului.

Cei prezenți vor afla informații despre boala Alzheimer de la specialiștii invitați și se vor bucura de un program artistic oferit de interpreta de muzică populara Maria Petchescu.  


Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice,
Maria Ciurcaș


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863471