Ajutoare pentru sinistrații din Galați
În urma discuțiilor telefonice cu autoritățile locale din Galați, Primăria Municipiului Timișoara a organizat o acțiune de strângere de ajutoare de la firme pentru sinistrați.

Astfel, astăzi, 25 septembrie 2013 trimitem pentru populația sinistrată două tiruri cu ajutoare, care conțin apă plată și apă minerală, donate de  Rio Bucovina, Coca Cola Hellenic, Phoenix  Apă Minerală Buziaș, Appolini Company SRL- Perenna, Retim SA, APTE 2002 și OTZ SRL.

Săptămâna viitoare va mai pleca un tir cu făină, donată de Cerealcom și Exclusiv Agroline. Produsele vor fi predate autorităților locale, care vor împărți persoanelor afectate de inundații apa minerală, apa plată și pâine făcută din făina donată de municipiul Timișoara, în cadrul acestei acțiuni umanitare inițiată de Primărie.


Nicolae Robu,
Primarul Timișoarei

foto 1
foto 2
foto 3
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848625