Controale privind acuratețea dosarelor pentru ajutoarele la încălzire
În urma sesizărilor venite pe adresa Primăriei, privind acu­ratețea dosarelor depuse pentru acor­darea ajutoarelor la încălzire, Serviciul de Investigare a Frau­delor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție s-a autosesizat urmând să verifice cazurile prezentate de către Primărie.

Reamintim faptul că atribuțiile Primăriei în procesul de acordare a subvențiilor se limitează la stabilirea sumelor care se cuvin celor care depun dosarele. Stabilirea acestor sume de bani se face în baza declarațiilor pe proprie răspundere. În cazul în care aceste declarații se dovedesc a fi nereale, ele constituie caz penal, înca­drându-se la fals în declarații.

Administratorii de imobile care cunosc cazuri concrete de declarații false sunt rugați să se adreseze Primăriei, cu date concrete pentru a putea înainta aceste cazuri Inspectoratului Județean de Poliție.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651790