Sărbătorile Pascale la Fundația „Pentru Voi”
În apropierea Sfintelor Sărbători Pascale, Fundația „Pentru Voi” a pregătit un program special pentru ca beneficiarii săi să se bucure de atmosfera binecuvântată specifică Paștelui.
 
Pregătirile au început încă de săptămâna trecută, când beneficiarii au participat, în funcție de confesiunea lor religioasă și de dorința acestora, la slujbe religioase: Părintele Claudiu Roșoiu, de la Parohia Ortodoxă din Freidorf i-a spovedit și i-a împărtășit cu Sfintele Taine pe cei de confesiune ortodoxă, chiar în centrele de zi. Beneficiarii de confesiune catolică au participat la o slujbă de binecuvântare organizată pentru ei de Biserica Catolică din Freidorf, iar beneficiarii locuințelor protejate de alte confesiuni au fostînsotiți la lăcașele de cult, pentru a primi binecuvântarea. Încă de la începutul Postului Sfintelor Paști, bucătarul fundației a inclus pe lângă meniul clasic și unul special, cu preparate de post. Atât centrele de zi, cât și locuințele protejate ale Fundației „Pentru Voi” au fost aranjate și decorate pentru Paști.
 
În duminica Floriilor, beneficiarii locuintelor protejate au participat la un picnic în grădina „Pentru Voi”, organizat de tinerii cluburilor Rotaract Timișoara și Rotaract Târgu Mureș, unde toti participantii au avut parte de jocuri, voie bună și bucate delicioase preparate de iscusiții tineri rotaractieni. Aceast picnic a legat noi prietenii și ne vom întâlni din nou, la plantarea de pomi în grădina fundației.
 
Săptămâna aceasta, la fel ca în fiecare an, cei 192 de beneficiari vor primi fiecare un pachet de Paști, în valoare de 66 lei, ce va conține o pâine, un cozonac, un pachet de brânză, un suc la 2l, o bucată de șunculiță țărănească, 1 kg de portocale, 1 kg de banane și 2 kg de mere.
 
În perioada 18 – 21 aprilie, centrele de zi “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” și „Împreună” vor fi închise. Cele 6 locuințe protejate vor funcționa normal, cei 30 de beneficiari urmând să fie însoțiți sâmbătă la Slujba de Înviere, iar duminică, conform tradiției, vor servi masa de Paști cu preparate alese precum carne de miel, ouă roșii, pască, cozonac.
 
Mulțumim prietenilor inimoși care și în acest an ne-au fost alături și ne-au ajutat să le oferim beneficiarilor Fundației „Pentru Voi” o sărbătoare de Paști într-adevăr binecuvântată.
 
Fie ca minunea Învierii Domnului să aducă tuturor lumină, împăcare, iubire și bucurie!

Hristos a Inviat!
 
 
Laila Onu,
Director Executiv

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662333