Începe Săptămâna Națională a Voluntariatului
În perioada 12-16 mai 2014, Fundația „Pentru Voi” va sărbători pentru al cincilea an consecutiv Săptămâna Națională a Voluntariatului. Beneficiarii serviciilor sociale, împreună cu voluntarii și pedagogii fundației, vor participa la o serie de activități precum Karate, Zumba, Fotbal, vizită la muzeu și vizionarea unui film la cinema.
 
Luni, 12 mai, orele 10:00-11:00, beneficiarii Centrului de zi „Împreună” vor participa la clubul de karate susținut de domnul Florin Boca, sensei cu centura neagră, 6 dani și membru al Federației Române de Karate. Domnul Florin Boca este unul dintre cei mai activi voluntari ai Fundatiei noastre.
 
Marți, 13 mai, orele 10:00-12:00, Centrele de zi “Împreună” și “Tacsi” vor fi puse în mișcare de ritmurile Zumba în care vor intra beneficiarii, la îndrumarea instructorului sportiv Melania Omescu, voluntar "Pentru Voi".
 
Miercuri, 14 mai, orele 15:00-18:00, beneficiarii Fundației “Pentru Voi” împreună cu o parte din voluntarii organizației vor participa la Meciul “Prieteniei”, unde se vor juca partide de mini fotbal pe terenul pus la dispoziție gratuit de Clubul Helios Sport.
 
Joi, 15 mai, este ziua dedicată voluntarilor părinți ai Fundaței “Pentru Voi”, care vor participa la activități împreună cu copiii lor. Tot în această zi, de la ora 14:40, un grup de 15 beneficiari ai locuintelor protejate vor merge însoțiți la un film 3D, biletele fiind sponsorizate de CinemaCity Iulius Mall.
 
Vineri, 16 mai, un grup de beneficiari ai Centrului “Orizonturi Noi” va vizita Muzeul de Artă din Timișoara, unde va participa la acțiuni cultural-artistice.
 
Organizată  anual de ProVorbis, Săptămâna Națională a Voluntariatului a ajuns la cea de-a XIII-a ediție și este menită să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și a recunoaște public activitatea voluntarilor.
 
Cei care doresc sa facă voluntariat în cadrul Fundației „Pentru Voi” pot participa la diverse proiecte (programul de mentorat "un prieten pentru tine, campanii de informare și fundraising, PR, acțiuni de ecologizare, acțiuni de renovare a locuințelor protejate, activități desfășurate în atelierele centrelor de zi, cursuri adaptate pentru persoanele cu dizabilități intelectuale – și multe altele) și sunt invitați să acceseze pentruvoi.ro, secțiunea „Implică-te” sau ne pot contacta la 0356 456 071, voluntar@pentruvoi.ro, facebook.com/FoundationPentruVoi.
 
"Mulțumim tuturor voluntarilor noștri pentru implicare și entuziasm. Datorită lor, activitațile noastre sunt mai diversificate, iar beneficiarii noștri au un prieten cu care să își petreacă timpul liber. În cei 18 ani de activitate a Fundației “Pentru Voi”, ne-am bucurat de voluntari atât din străinătate, cât și din Timișoara. Ne bucurăm că voluntariatul câștigă tot mai mulți adepți în Timișoara și așteptăm cât mai mulți doritori." a declarat Laila Onu, director executiv al Fundației “Pentru Voi”.
 
 
Mihaela Leucuța,
Responsabil PR

afiș
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662126