Un nou Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice
În momentul de față se lucrează la amenajarea celui de al doilea centru de zi destinat persoanelor în vârstă din Timișoara.

Acesta va fi situat pe strada Telegrafului și va avea aceeași structură ca și actualul Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice de pe Calea Lipovei nr. 44.

Proiectul acestui nou centru este deja finalizat, lucrându-se la amenajare. Cei care vor beneficia de serviciile viitorului Centru de zi vor avea posibilitatea să își petreacă, zilnic, în mod plăcut și util timpul. Ei vor fi angrenați în activități de divertisment, citirea presei, vizionare de filme, lectură de cărți, dar și în activități practice (tricotaj, lucru manual ș.a). La dispoziția persoanelor de vârsta a treia va fi și un medic, angajat al Centrului Comunitar, care va oferi consulturi medicale gratuite.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651824