UPC, alături de copii și bunici cu ocazia Sărbătorilor Pascale

De 13 ani a devenit o tradiție ca UPC România să aducă un zâmbet și un strop de bucurie în inimile persoanelor vârstnice și a copiilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
 
În data de 09.04.2015, la ora 11:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, se va desfășura acțiunea ,,UPC – alături de copii și bunici cu ocazia Sărbătorilor Pascale”.

Beneficiarii Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice și copiii Centrului de zi ,,Sf. Nicolae” din cadrul Direcției de Asistență  Socială Comunitară Timișoara vor primi din partea UPC – România pachete consistente cu produse alimentare și dulciuri.

Împreună, copii și bunici, pregătesc pentru eveniment un program artistic cu poezii și scenete dedicate Sărbătorilor Pascale.
 
Mulțumim UPC- România pentru generozitatea și dăruirea  de care ați  dat dovadă pe parcursul celor 13  ani de colaborare și  pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice și copiilor.
 
 
 Primar,                  
 Nicolae Robu

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662367