Masă rotundă pe tema prevenirii consumului de substanțe în rândul tinerilor din municipiul Timișoara
Direcția de Asistență Socială Comunitară a Municipiului Timișoara organizează masa rotundă cu tema”Politici publice locale de prevenire a consumului de substanțe în rândul tinerilor din Municipiul Timișoara”.
 
Începând cu anul 2014, Municipiul Timișoara prin Direcția de Asistență Socială Comunitară, s-a implicat în proiectul internațional ”Tineri în Europa – Un program de prevenire a consumului de droguri”. Ca urmare a rezultatelor îngrijorătoare ale cercetării întreprinse în cadrul programului, s-a decis că este nevoie de colaborare între mai mulți actori implicați în prevenirea consumului de substanțe în rândul tinerilor, pentru a iniția măsuri necesare la nivel local. Astfel, la masa rotundă sunt invitați să participe reprezentanți din domeniul învățământului, sănătății, ordinii publice, asistenței sociale, Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog. Ne propunem să inițiem dezbaterea pe tema propusă, iar la sfârșitul întâlnirii să stabilim un set de măsuri care pot fi adoptate la nivel local și să inițiem un parteneriat pentru susținerea și implementarea acestor măsuri.
 
Masa rotundă va avea loc în data de 26 mai 2016, cu începere de la ora 12.00, la sediul Centrului de zi pentru persoane în dificultate din Timișoara, str. Ioan Plavoșin, nr. 21.
 
 
Direcția de Asistență Socială Comunitară
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662439