Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
În data de 3 octombrie 2016, începând cu ora 11:00, la Sala Adam Muller Guttenbrunndin Timișoara, str. Ghe. Lazăr nr. 10-12, se va desfășura Spectacolul Aniversar organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.
 
Evenimentul este organizat de Serviciul pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, din cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara – Consiliul Local al Municipiului Timișoara.
 
Programul va fi susținut de beneficiarii Centrului de Zi ,,Sf. Arh. Mihail și Gavril”, membrele Asociației Seniorilor din Timișoara și elevii Școlii cu clasele I-VIII ”Sf. Maria”, care vor prezenta momente inedite de poezie, cântece, dansuri și prezentare a produselor confecționate în cadrul Centrului de zi .
 
La eveniment sunt invitați sponsori, oficialități și colaboratori ai Serviciului.
 
 
Director Executiv Adjunct,
Gabriela Cristina Curuț 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662230