Inaugurarea unui nou Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice
În data de 28 mai 2004 a avut loc recepția lucrărilor de reamenajare la noul Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice, de pe strada Telegrafului nr. 8.

Noul Centru de Zi are o capacitate de 30 de locuri și este destinat persoanelor vârstnice singure din orașul nostru. Aici, bătrânii vor avea posibilitatea să își petreacă, zilnic, în mod plăcut și util timpul. Ei vor fi angrenați în activități de divertisment, citirea presei, vizionare de filme, lectură de cărți, dar și în activități practice (tricotaj, lucru manual ș.a.). În sprijinul persoanelor vârstnice care nu se pot deplasa va exista un microbuz, care îi va transporta de acasă la Centru și retur, la sfârșitul programului.

Clădirea, care a fost reamenajată, are o sală spațioasă unde persoanele vârstnice își vor desfășura activitatea și care va avea televizor, bibliotecă și va fi amenajată în așa fel încât să se poată lucra pe grupuri. De asemenea, clădirea este prevăzută cu un punct sanitar care va beneficia de dotările necesare. Există și un corp administrativ al clădirii și un spațiu pentru asistenții sociali care vor lucra aici. Prin eforturi proprii a fost instalată și o centrală termică proprie care va asigura încălzirea imobilului. Investiția, suportată de la bugetul local se ridică la 2,9 miliarde lei.

Municipalitatea a inaugurat primul Centru de Zi, situat pe Calea Lipovei nr. 44, anul trecut în luna noiembrie, proiectul bucurându-se de succes în rândul vârstnicilor.

Tot pe strada Telegrafului nr. 8 se va amenaja și viitoarea Cantină Socială a Primăriei Timișoara, program pentru care Primăria Timișoara a alocat de la bugetul local 3 miliarde de lei.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656829