CAMPANIA 1%
Conform prevederilor Codului Fiscal (Legea 571/2003), “Contribuabilii persoane fizice pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 1%  din impozitul pentru venitul anual datorat  pentru sponsorizarea entităților non-profit care funcționează conform Ordonanței Guvernului 26/2000”.

Dacă doriți, ca o parte din impozitul pe venitul dumneavoastră - 1% conform legii - să fie direcționat spre o organizație non-guvernamentală și să hotărâți ce se întâmplă cu acești bani pe care deja i-ați plătit statului, în cursul anului trecut, e momentul să acționați!

Ce trebuie să faceți?

Nu presupune alt efort decât câteva minute pentru a completa punctul H si expedia FORMULARUL DE DECLARATIE DE VENIT GLOBAL pe care le veți primi individual, prin poștă de la Ministerul Finanțelor Publice.
Datele necesare completării punctului H din Declarația de Venit Global sunt:
Denumire entitate nonprofit: organizația non-guvernamentală pe care doriți să o sprijiniți;
Cod de identificare fiscală al entității nonprofit și Cont Bancar (IBAN).
IMPORTANT:
NU trebuie neapărat trecută suma, se poate menționa doar 1% din impozit. Aceasta va fi calculată de către direcțiile Ministerului Finanțelor Publice.
Aceasta NU este o donație sau o sponsorizare din veniturile proprii ci transferul se face direct de către administrația financiară Timiș din impozitul pe care deja, l-ați plătit statului.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662406