Parteneriat româno-american
Va fi expus în Piața Victoriei un obiect de artă de mari dimensiuni, cu scop comemorativ.
În perioada 3- 8 noiembrie 2009, în Piața Victoriei va fi expus HOT AIR, o instalație de mari dimensiuni, realizată la Universitatea Michigan din Statele Unite, de către prof. Anca Trandafirescu.
Proiectul își propune să come­moreze cei douăzeci de ani care au trecut de la Revoluția de la Timișoara, din decembrie 1989.
De aceea, HOT AIR va fi expus în Piața Victoriei din orașul nostru, un spațiu cu mare încărcătură emoțională, unul din locurile emblematice pentru zilele din decembrie 1989.
Realizat din folie de polipropilenă HOT AIR este o instalație temporară, gonflabilă, de mari dimensiuni, atât cu scop comemorativ, de valorizare a Revoluției, cât și cu unul educativ, promotoarea proiectului intenționând să realizeze în interiorul structurii și o serie de workshop-uri despre structurile gonflabile pentru studenții Facultății de Arhitectură și pentru cei de la Facultatea de Artă.


În aceeași perioadă, în interiorul HOT AIR, TVR Timișoara va prezenta două filme sub genericul “Amintire după 20 de ani”.
Este vorba despre primul și ultimul film, realizate de TVR Timișoara despre Revoluția din Decembrie 1989.
Autori: Diana Trocmaier și Vasile Bogdan.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641398