Programul Primăriei Municipiului Timișoara pe perioada sărbătorilor de iarnă
01 Decembrie 2002
Primăria Municipiului Timișoara își suspendă programul cu publicul pe perioada sărbătorilor de iarnă.
Publicat in Util
Timișoara înseamnă în primul rând oameni
01 Decembrie 2002
Deseori, când ne referim la Timișoara, vorbim de Mica Viena, de Orașul Florilor, de un model economic sau de locul unde se întâlnesc diferite tradiții și culturi. Amintim de civilizație, de arhitectură și edificii, de parcuri, de monumente, de premiere... Ceea ce însă însuflețește toate acestea sunt oamenii. Timișoara înseamnă în primul rând oameni. Trebuie să știți că indiferent unde mă aflu, în țară sau în străinătate, sunt mândru să spun că sunt primarul timișorenilor.

Oamenii au stat întotdeauna la baza preocupărilor noastre. Fie că ne-ați lăudat, fie ne-ați certat, dumneavoastră ne-ați dat întotdeauna puterea să mergem mai departe. Eu, împreună cu echipa mea de la Primărie am încercat să facem totul pentru binele orașului nostru. Poate că nu de fiecare dată am reușit. Trebuie însă să știți că de fiecare dată am avut în suflet și gândire acest oraș și bunăstarea lui.

Publicat in În loc de editorial
Primăria Timișoara oferă în premieră națională: sistemul de plată electronică a taxelor și impozitelor locale prin Internet
01 Decembrie 2002
Puteți să vă plătiți taxele și impozitele fără a mai veni la sediul Primăriei? Puteți să le plătiți online, chiar de la dumneavoastră de acasă, de la serviciu sau internetcafé? Puteți să vă vedeți toate obligațiile locale? Desigur.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 275/2002
01 Decembrie 2002
Proiectele de Hotărâri ale Consiliului Local cu impact asupra cetătenilor municipiului Timisoara, cum sunt cele care vizează interesele unui grup de oameni, în special proiectele privind problemele de urbanism, mediu si cele privind operatorii si prestatorii de servicii publice (apă-canal, transport etc.), se pot supune dezbaterii publice.

În aceasta situație se va publica un anunț în presa locală, care să conțină data, ora și locul de desfășurare a dezbaterii publice, precum și ordinea de zi. Dezbaterile publice se organizează în cel mult 20 de zile de la publicarea anunțului.

Publicat in Consiliul Local Timișoara
Conform HCL 310/ 2002
01 Decembrie 2002
Anual, în perioada 1 decembrie – 1 martie, în Timișoara se sistează executarea lucrărilor de gospodărire comunală care necesită spargeri în carosabil și trotuare executate din îmbrăcăminți rutiere permanente. Fac excepție următoarele lucrări: intervenții în caz de avarii, lucrări de interes local, cu caracter de urgență, executate cu aprobarea primarului sau viceprimarului; cele executate în carosabil din pământ, macadam, piatră cubică; cele executate în carosabil și trotuar din îmbrăcăminți rutiere permanente aflate într-un stadiu avansat de degradare. Nerespectarea acestor prevederi atrage sancțiuni contravenționale.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13758949