Sesizari/Raspunsuri
01 August 2003
Asociația de locatari din str. Hebe nr. 28, 30, 30A, 32, 32A, 34, 36 – Propunerea dumneavoastră privind instituirea de sens unic pe strada Hebe, între porțiunea B-dul Liviu Rebreanu și strada Mureș a fost înaintată Comisiei de circulație urmând a vi se comunica răspunsul. ªtefan Csikos - Propunerea dumneavoastră privitoare la instituirea de sensuri unice pe străzile Feldioara, în direcția Nord – Sud și Cosminului Sud – Nord, între B-dul Liviu Rebreanu și Piața Crucii, respectiv str. G. Dragomir, a fost înaintată Comisiei de circulație urmând a vi se comunica răspunsul.

Olimpia Marcu – Datorită stării tehnice a fântânii ornamentale din Parcul Dacia, aceasta nu a fost pornită în acest an. Primăria Municipiului Timișoara are în lucru proiectul tehnic pentru executarea unei noi fântâni ornamentale situate pe același amplasament. Lucrările vor începe după obținerea autorizației de construire. În legătură cu trotuarul de pe strada Stelelor, repararea acestuia va fi în atenția noastră și în măsura existenței disponibilităților financiare se vor executa aceste lucrări.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Art TUBORG
01 August 2003
„Felicit orașul, felicit cetățenii acestui oraș, felicit artiști și nu în ultimul rând, felicit Tuborg” Ambasadorul Danemarcei, Eric Bom

Plasată sub deviza de anul acesta a Zilei Timișoarei – „Timișoara, oraș cultural”, inaugurarea celui de al doilea parc de sculptură din orașul nostru s-a desfășurat, la doar câteva ore distanță de încheierea propriu-zisă a manifestărilor prilejuite de Ziua orașului, și anume, luni 4 august 2003, orele 12,00.

Parcul, situat, pe b-dul Michelangelo, în fața Parcului Copiilor se întinde pe o suprafață de 1.274 de metri pătrați și reunește sculpturile a șapte tineri artiști plastici: patru dintre ei din Timișoara: Denisa Curte, Anamaria ªerban, ªtefan Bartha și Horia Bojin, alături de Raluca Ungureanu și Ecateria Vrana din București, coordonați de sculptorul Marius Leonte.
Publicat in Cultură si timp liber
Transparență decizională
01 August 2003
Procedura pentru aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003 - privind transparența decizională în administrația publică

Primăria Municipiului Timișoara a organizat joi, 31 iulie 2003, la ora 15, în Sala de Consiliu, o dezbatere publică pe marginea următoarelor proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind reglementarea colectării de fonduri în spații publice pe raza municipiului Timișoara;

2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea regulamentului privind publicitatea stradală în Municipiul Timișoara;

3. Proiect de hotărâre privind publicitatea pentru tutun pe domeniul public, pe mobilierul urban amplasat pe domeniul public și/sau pe proprietatea privată a Consiliului Local Timișoara;
Publicat in Respectarea legii
Programe de construire de locuinþe prin ANL
01 August 2003
Terenurile destinate construirii de locuințe prin ANL au fost transmise în folosință gratuită, de către Primăria Municipiului Timișoara, pe bază de Hotărâri de Consiliu Local și în urma încheierii unor Convenții cu Agenția Națională pentru Locuințe. Pentru toate amplasamentele, utilitățile publice – apă, canalizare, rețea electrică, gaz – au fost asigurate de către Primăria Timișoara, din bugetul local.

Locuințe cu credit ipotecar În ceea ce privește programul ANL, privind locuințele cu credit ipotecar, în perioada 2001 – 2002, pe str. Miloia s-a construit un bloc de locuințe, cu 48 de apartamente, iar în Piața Istria s-au construit 58 de locuințe individuale (P+M, P+1+M). Utilitățile publice – apă, canalizare, rețea electrică, gaz – pentru ambele amplasamente au fost realizate de către Primăria Timișoara, din bugetul local. Valoarea totală a investiților a fost de 3 miliarde de lei, pentru str. Miloia și 6,73 miliarde lei, pentru Piața Istria. Ministrul Miron Mitrea a promis de două ori că va oferi bani pentru lucrările rutiere din zonă (strada nouă). Primăria a depus deja documentația aferentă la Minister.
Publicat in Util
Parcul de Tehnologia Informației Timișoara
01 August 2003
Parcul de Tehnologia Informației Timișoara va fi înființat în baza Legii nr.50 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.14/2002 privind constituirea și funcționarea parcurilor științifice și tehnologice.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667172