Anunþ
01 August 2003
Conform prevederilor Legii nr. 38/2003 și a Normelor de aplicare, Primăria Municipiului Timișoara împreună cu Camera Națională a Taximetriștilor din România, filiala Timiș va stabili începând cu 1 ianuarie 2004, limitele minime și maxime ale tarifelor ce se vor practica în executarea serviciului de transport persoane în regim de taxi.

Măsura recentă de majorare a tarifelor a fost făcută fără acordul sau implicarea Primăriei Municipiului Timișoara, aceasta fiind hotărârea exclusivă a operatorilor de taxi împreună cu Camera Națională a Taximetriștilor din România filiala Timiș.
Publicat in Util
CALL CENTRE
01 August 2003
Primăria Municipiului Timișoara intenționează implementeze un nou serviciu la dispoziția cetățenilor: Call Centre. Astfel, se dorește crearea unui serviciu prin care să se furnizeze informații prin intermediul telefonului, de către asistenți experimentați în relațiile cu clienții, cu publicul, întrucât, orarul actualului birou de relații cu publicul, este zilnic de la 8-12, iar marțea și joia, inclusiv de la 15-17, nereușind să facă față cererilor cetățenilor. Prin implementarea CALL CENTER-ului, cetățenii vor putea suna să afle informațiile dorite, într-un interval mult mai mare, chiar de acasă, în acest mod, evitându-se pierderea timpului din partea cetățeanului, acesta nemaifiind nevoit să aștepte sau să se deplaseze la sediul nostru. Totodată, acest tip de serviciu este disponibil oricărei persoane, spre deosebire de alte mijloace de informare (pagina de internet, infochioșcuri, etc.).
Publicat in Servicii publice
Pe scurt
07 August 2003
Rampe ilegale de gunoi – Începând cu data de 1.08.2003 a fost întocmit programul de ridicare a celor 60 de rampe clandestine de gunoi, inventariate de la începutul anului și până în prezent. Astfel, în perioada 1 – 13 august a fost colectată și transportată cantitatea de 220 mc deșeuri de pe străzile: Ulmului, Umbroasă, Libelulei, Stelelor, Dropiei, Popa Laurențiu, Zenit, Frasinului, Gheorghe Cucu, Cugir, Orșova, Platanilor, Iuliu Maniu, Dâmbovița, Teatrului, N. Titulescu, Negruzzi, Mureș, Polonă, Feldioara. Programul de ridicare a deșeurilor va continua și în perioada următoare.

Modernizare de străzi - Recepția tehnică a uneia dintre cele mai importante investiții din Timișoara, modernizarea b-dului 16 Decembrie 1989 și a străzii Gheorghe Doja, a avut loc la începutul lunii august 2003. Viceprimarul Dorel Borza a subliniat faptul că deși este una dintre cele mai vechi linii de tramvai din Timișoara, fiind inaugurată la începutul secolului trecut, astăzi, linia de tramvai de pe strada Gheorghe Doja este cea mai modernă linie de tramvai din România, datorită materialului și a tehnologiei folosite.
Publicat in Cotidian
Centru Social de Locuințe Protejate pentru Integrarea Socială, Educațională și Economică a Tinerilor Dezinstituționalizați
07 August 2003
Anual, pe agenda Primăriei Timișoara figurează mii de cereri pentru locuințe, unele dintre ele din partea unor familii cu grave probleme sociale.
Publicat in Social
Numărul 9
17 August 2003
Publicat in 2003
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667240