Comunicat
01 Septembrie 2003
În data de 11.09.2003, inspectorii Serviciului Rețele publice din cadrul Direcției Edilitare a Primăriei Municipiului Timișoara au organizat o acțiune de identificare și sancționare a agenților economici și instituțiilor publice care și+au rezervat cu diferite indicatoare și însemne, locuri de parcare fără avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. S-a trecut la dezafectarea parcărilor de aceste semne și indicatoare improprii pentru marcarea locurilor rezervate, cei în cauză fiind somați să-și ridice aceste indicatoare până la clarificarea situației locurilor de parcare rezervate. Au fost sancționați prin întocmirea de procese verbale cu avertisment următorii agenți economici:
Publicat in Respectarea legii
Punerea în aplicare a Legii 15/2003
01 Septembrie 2003
Privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală

Până la data de 16 septembrie au depuse la sediul Primăriei Timișoara 383 de cereri privind acordarea de terenuri pentru tineri, pentru construirea de locuințe proprietate personală.

În vederea identificării și inventarierii terenurilor, pentru punerea în aplicare a dispozițiilor Legii nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală s-a constituit o comisie alcătuită din 5 membri, conform legii. Membrii Comisiei sunt primarul Gheorghe Ciuhandu, arhitectul șef al Timișoarei Radu Radoslav, directorul Direcției de Patrimoniu Nicușor Miuș și doi consilieri locali: Gheorghe David și Eugen Dogariu.
Publicat in Respectarea legii
Pe scurt
01 Septembrie 2003
l Salubrizare și igienizare - În perioada 18-29 august au fost executate lucrări de salubrizare și igienizare a străzilor, zonelor verzi și a terenurilor virane din următoarele zone: Calea Lipovei (ieșire), Cerna, L. Rebreanu, Complex Studențesc, Sala Olimpia, Calea Buziașului, Calea Ghirodei, Miloia, Chiriac, Vulturilor, Clăbucet, I. Slavici, Dâmbovița, P-ța Vârful cu Dor, Dunărea, Steaua, Pod Calea ªagului, str. Negoiu, str. Diaconu Coresi, Calea Lugojului (ieșire), Zona Odobescu - Romulus, Calea Torontalului (ieșire - până la Spitalul Municipal), Bv. Sudului, Zona Soarelui, Parc Constructorul, Titulescu (prelungire - siloz), ªtefan cel Mare, Gloriei, Ghe. Asachi, Pădurea Verde, Aleea Iberlandului, Liceul Silvic - camping.Cantitatea de deșeuri colectată și transportată la deponeul Parța - ªag ca urmare a acestor lucrări a fost de 546 mc.
Publicat in Cotidian
Sesizari/Raspunsuri
01 Septembrie 2003
Paraschiv Nistor – Problemele semnalate de dumneavoastră referitoare la trotuarele degradate din municipiul Timișoara sunt în evidențele noastre, iar în funcție de disponibilitățile financiare se vor executa lucrări de reparații ale acestora.

Nicolae Cristea – Pe strada Polonă se vor executa lucrări de reparații în cursul acestui an, în funcție de disponibilitățile noastre financiare.

Valeria Iancu – Strada Luceafărul a fost introdusă în programul de întreținere străzi, iar în funcție de disponibilitățile financiare, aceste lucrări se vor executa.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Copilul autist – ajutat sã se integreze în comunitate
01 Septembrie 2003
Luni 15 septembrie, viceprimarul Adrian Orza a participat la masa rotundă cu tema „Familia copilului autist – retrospective și perspective. Copilul autist – șanse de integrare în comunitate și în învățământ”. Întâlnirea va avea loc la sediul „Casa Faenza”, de pe Aleea Sănătății nr. 5, începând cu ora 11,00 și va marca finalizarea proiectului „Parteneri pentru Progres”. Acest proiect se adresează părinților copiilor autiști și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Phare Access 0008.

Întâlnirea se înscrie în seria activităților desfășurate de către „Casa Faenza” pentru promovarea drepturilor copilului cu tulburare din spectrul autist și formării unei rețele comunitare de sprijin pentru familia copilului autist.
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773415