Un nou loc de joaca
01 Septembrie 2003
În zona Calea ªagului, pe strada Leonard, în incinta Grădiniței PP nr. 3 cu plată și Creșa nr. 14 se desfășoară activități instructiv – educative, în care sunt angrenați aproximativ 300 de copii din cartier.

Curtea imobilului, în suprafață de 1.500 de metri pătrați este reprezentată de zone verzi și două locuri de joacă pentru copii. Starea lor de degradare și aspectul inestetic a obligat Primăria Municipiului Timișoara să ia măsuri de salubrizare a curților interioare, precum și refacerea locurilor de joacă.
Publicat in Cotidian
Piețele agroalimentare și comerțul ambulant în atenția autorităților
01 Septembrie 2003
Inspectori ai Serviciului Urbanism Comercial și ai Serviciului Administrare Mediu Urban din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara au efectuat în această săptămână o serie de controale în piețele agroalimentare și locațiile în care se desfășoară activități de comerț ambulant. La aceste controale au participat și jandarmi din cadrul Comandamentului Teritorial al Trupelor de Jandarmi.

Joi, 11 septembrie 2003, s-au făcut verificări în următoarele zone: P-ța Doina, str. Brâncoveanu – platou, Calea ªagului 73 – 74, Calea Torontalului – platou comercial,
Publicat in Respectarea legii
Reabilitarea tehnologiei de epurare a apei reziduale și îmbunătățirea canalizării pentru populația orașului Timișoara
01 Septembrie 2003
Timișoara a obținut un credit nerambursabil de la Uniunea Europeană în valoare de peste 34 de milioane de euro. Acești bani, care nu trebuie dați înapoi sunt destinați rețelei de canalizare a orașului nostru.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Atestarea administratorilor de bloc
01 Septembrie 2003
Din acest an, unul dintre noile domenii în care primăria se implică este și atestarea administratorilor de bloc.

Până în momentul de față, peste 650 de administratori au participat la examenul de atestare. Mai bine de 600 dintre ei au susținut cu succes probele examenului. Au participat atât administratori cu ani buni de experiență, cât și cei care se află la început de drum și sunt proaspeți absolvenți ai cursurilor în domeniu, organizate de Federația Asociaților de Locatari Timișoara.

Aceste examinări vor fi continuate în funcție de solicitările pe care le avem de la cei interesați. Rezultatul acestor atestări va fi promovarea administratorului de bloc competent, cu experiență, fără cazier, cunoscător al legislației în domeniu și capabil să depună garanții materiale în contul asociației de proprietari unde activează.
Publicat in În loc de editorial
„Ideea nu e sã mutãm Parþa la nord de Timiºoara, ci sã creãm altceva” A concluzionat primarul Gheorghe Ciuhandu dezbaterea publicã privind viitorul deponeului ecologic zonal
01 Septembrie 2003
Mai bine de 200 de persoane au participat, vineri, 12 septembrie 2003, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara la dezbaterea publică pe tema amplasamentului viitorului deponeu ecologic zonal. Dezbaterea a fost organizată de către Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara, iar moderatorul întâlnirii a fost prefectul Horia Ciocârlie. Au participat primarul Gheorghe Ciuhandu, președintele Consiliului Județean Timiș, Dan Ioan ªipoș, viceprimarii Adrian Orza și Dorel Borza.

Participanții la dezbatere au avut ocazia să-și exprime părerile cu privire la amplasamentul viitorului deponeu, care va fi la nord de municipiul Timișoara, la o distanță de aproximativ 8 kilometri de oraș și circa 800 de metri spre est de Drumul Național Timișoara – Arad (în apropierea localității Covaci).
Publicat in Democrație participativă
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677723