Vizită la Timișoara
01 Septembrie 2003
La începutul lunii septembrie, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a aflat la București, unde a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Michael Guest. În cadrul discuțiilor s-a abordat modalitatea de colaborare la nivelul autorităților locale, dar și unele aspecte legate de Asociația Primarilor Marilor Orașe. De asemenea, s-a luat în discuție și evoluția colaborării trilaterale Cincinnati – Timișoara - Pancevo, program inițiat în anul 2000. Ambasadorul Guest a promis că va sprijini Primăria Timișoara în atragerea de programe de dezvoltare locală cu susținere financiară prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite ale Americii (USAID). Ambasadorul Michael Guest a anunțat că va face o vizită la Timișoara, în cursul lunii octombrie.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Lucrãri de reparaþii ºi investiþii la ºcoli - suportate de cãtre bugetul local
01 Septembrie 2003
În vederea începerii în bune condiții a noului an școlar, Primăria Municipiului Timișoara a făcut lucrări de construcții și instalații, reparații în regim de urgență și lucrări de investiții, la unitățile de învățământ de pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, un număr de 20 de grădinițe, 11 școli generale și 16 licee și grupuri școlare au beneficiat de lucrări de construcții și instalații, în valoare de 32 de miliarde de lei. Acestea au constat din: la nouă grădinițe (PP 48, PN 16, PN 19, PP 25, PN 12, PP 29, PP 23, PP 9, PP 27) și la patru școli generale (numerele 13, 22, 11, 23) s-au făcut reparații de construcții și instalații. La cinci grădinițe (PP 16, PN 3, PN 5, PP 19, PP11) și la școala generală nr. 24 și la Liceul „W. Shakespeare” s-au efectuat lucrări de reparații de construcții și igienizări.
Publicat in Cotidian
Ajutoare pentru școlile timișorene, venite de la Karlsruhe
01 Septembrie 2003
La sfârșitul lunii iulie și la începutul lunii august a acestui an au sosit de la Karlsruhe trei transporturi cu mobilier școlar. Aceste transporturi au fost expediate de către Asociația de Prietenie Karlsruhe- Timișoara pentru asociația omoloagă de prietenie Timișoara – Karlsruhe. Cu cele trimise din Germania, au fost echipate cu mobilier câte o sală de clasă la școlile generale numerele 2 și 7 și la Liceul de Arte Plastice. La școla generală nr. 9 au fost mobilate două săli de clasă și a fost echipată de sala de sport cu o trambulină, panou de baschet, bănci de gimnastică, support volei, o masă de ping – pong, plasă elastică de gimnastică.

La generală 15 a fost echipată o clasă și s-a adus o masă de ping – pong, iar la școala generală nr. 20 pe lângă o sală de clasă echipată s-au mai primit și 10 mese de calculatoare.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Reþeaua de gaze naturale - Din cartierul Freidorf
01 Septembrie 2003
Investiția privind rețeaua de gaze naturale din cartierul Freidorf se apropie de finalizare. Conform contractului încheiat între SC Confort SA și SC Distrigaz Nord SA, termenul de finalizare a lucrărilor este de 1 octombrie 2003. Din investiția „Dezvoltare rețele de alimentare cu gaze naturale în cartierul Freidorf”, la mijlocul lunii septembrie, mai erau de executat:
l strada Daniel Constantin – 240 metri liniari; l strada Andreescu, între strada Daniel Constantin și strada Muncii – 500 metri liniari; l montarea vanelor pe rețeaua de medie presiune și legătura cu rețeaua principală;
Publicat in Cotidian
Cooperare Internațională
01 Septembrie 2003
În data de 29.08.2003, o delegație de la Primăria Municipiului Timișoara, condusă de primarul Gheorghe Ciuhandu, s-a deplasat la Zrenjanin, la invitația oficialităților acestei localități. Cu această ocazie a fost semnată o scrisoare de intenție pentru stabilirea unui cadru oficial al relațiilor dintre cele două comunități locale. Documentul subliniază principalele domenii de activitate în care se vor urmări identificarea unor domenii de colaborare Timișoara – Zrenjanin. Se va urmări astfel inițierea unor schimburi de experiență în domeniul administrației locale, în domeniul culturii, sportului și învățământului, în domeniul vieții sociale. De asemenea, se vor iniția acțiuni menite să dezvolte relațiile dintre minoritățile române din Zrenjanin și municipiul Timișoara și dintre minoritățile sârbe din Timișoara cu localitatea Zrenjanin.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850435