Sassari
01 Septembrie 2003
Sassari este capitala provinciei cu același nume, situată în nord – vestul Sardiniei (Italia) și este al doilea oraș ca mărime de pe insulă. Este unul dintre cele mai vechi orașe din Sardinia și are cele mai interesante colecții de artă de pe insulă.

Universitatea este cunoscută, în special pentru studiile de jurisprudență și pentru biblioteca sa, care găzduiește o serie de documente foarte vechi. Printre acestea și faimoasa Carta de Logu, constituția emisă de Eleonora d’Arborea sau primele documente scrise în limba folosită în Sardinia, datând din secolul al XI – lea.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Maratonul Timișoarei
01 Septembrie 2003
Atletic Club Maraton organizează în data de 19 octombrie 2003 în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara a patra ediție a maratonului timișorean.
Publicat in Sport
Lucrãri de curãþenie în cimitire - Concesionate unor firme timiºorene
01 Septembrie 2003
Începând cu 1 ianuarie 2003 activitatea din cimitire a fost preluată de către Serviciul Public de Administrare Locuințe și Utilități din cadrul Direcției Patrimoniu de la SC ADP SA. Prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 84/2003 s-a hotărât concesionarea serviciilor funerare de curățenie, lucrărilor și bunurilor necesare realizării serviciilor funerare, prin licitație publică. Licitația a fost adjudecată pe loturi astfel: Cimitirul Calea Buziașului a fost preluat de SC Vânătorul SRL, Cimitirele Calea Lipovei și Stuparilor – SC Leka SRL, Cimitirele Calea ªagului și Rusu ªireanu – SC Comsimpex SRL. Contractele de concesiune cu firmele care au câștigat licitația publică au fost semnate la data de 25.06.2003 și au o valabilitate de 10 ani. Curățenia generală în cimitire se efectuează de către firmele concesionare, din iulie 2003. Precizăm că deși în conformitate cu HCL nr. 91/2002 și contractul de concesiune, firmele sunt obligate să efectueze curățenia doar pe aleile cimitirelor, curățenia pe morminte revenind aparținătorilor, aceste firme au procedat la o curățenie generală în incinta cimitirelor. Începând cu 1 iulie 2003 paza în cimitire se face cu gardieni publici.
Publicat in Cotidian
Acþiuni de distrugere a zonelor verzi
01 Septembrie 2003
Efortul bugetului local pentru realizarea zonelor verzi este de sute de milioane de lei

Primăria Timișoara a investit, în acest an, suma de 486.614.750 lei în plantarea a 709 arbori, arbuști și conifere, în zona Spitalului Județean. Plantările s-au făcut în lunile aprilie – mai 2003. Datorită secetei și temperaturilor foarte ridicate din această vară a fost necesară asigurarea unor cantități mari de apă pentru menținerea arborilor și arbuștilor în stare de vegetație, asigurându-se în acest sens irigarea săptămânal.
Publicat in Pagina cetățeanului
Igienizare ºi salubrizare - A spaþiilor verzi
01 Septembrie 2003
Programul de igienizare și salubrizare a unor suprafețe de teren, a străzilor și spațiilor verzi care nu pot fi cuprinse în programul zilnic de salubrizare și întreținere demarat la începutul anului de către Serviciul Administrare Mediu Urban al Primăriei Municipiului Timișoara, a continuat și în luna septembrie.

Această activitate este desfășurată zilnic în diferite cartiere ale municipiului Timișoara, împreună cu două detașamente de la Penitenciarul Timișoara, formate din aproximativ 100 de lucrători.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667306