Pe scurt
01 Septembrie 2003
Salubrizare și igienizare - În perioada 18-29 august au fost executate lucrări de salubrizare și igienizare a străzilor, zonelor verzi și a terenurilor virane din următoarele zone: Calea Lipovei (ieșire), Cerna, L. Rebreanu, Complex Studențesc, Sala Olimpia, Calea Buziașului, Calea Ghirodei, Miloia, Chiriac, Vulturilor, Clăbucet, I. Slavici, Dâmbovița, P-ța Vârful cu Dor, Dunărea, Steaua, Pod Calea ªagului, str. Negoiu, str. Diaconu Coresi, Calea Lugojului (ieșire), Zona Odobescu - Romulus, Calea Torontalului (ieșire - până la Spitalul Municipal), Bv. Sudului, Zona Soarelui, Parc Constructorul, Titulescu (prelungire - siloz), ªtefan cel Mare, Gloriei, Ghe. Asachi, Pădurea Verde, Aleea Iberlandului, Liceul Silvic - camping.Cantitatea de deșeuri colectată și transportată la deponeul Parța - ªag ca urmare a acestor lucrări a fost de 546 mc.
Publicat in Cotidian
Când ai 16 ani …
01 Septembrie 2003
Când ai 16 ani lumea întreagă pare o hartă, pe care orice punct poate fi atins, fără bariere, fără să existe lucruri imposibil sau dificil de realizat. Când ai 16 ani, inteligență, ambiție și hotărâre lumea întreagă este o joacă de copil: geografie sau matematică sau informatică sau ….

Anda Bereczky are 16 ani. E o adolescentă ca oricare alta, îmbrăcată în blugi largi, cămașă în carouri și tunsă periuță. Doar zâmbetul de pe fața ei, încrederea și seriozitatea cu care vorbește te fac să devii atent și să te întrebi dacă e mai mult decât atât. Anda e olimpică la geografie. Trei participări, trei premii întâi la olimpiada națională de geografie.
Publicat in Profil de timișorean
COMUNICAT
01 Septembrie 2003
Ministerul Federal al Germaniei pentru Cooperare Economică a aprobat proiectul Primăriei Municipiului Timișoara privind realizarea Pieței de Gros. Ministerul German de Finanțe a renunțat la cerința KfW de a se furniza garanții guvernamentale din partea Guvernului României pentru acordarea creditului pentru implementarea acestui proiect. Acest lucru înseamnă că Institutul de Credit pentru Reconstrucție al Germaniei (KfW) va acorda direct, banii necesari proiectului – 2,5 milioane de euro - Primăriei Municipiului Timișoara.

Este pentru prima oară când Institutul de Credit pentru Reconstrucție al Germaniei – care este de fapt, Banca de Reconstrucție și Dezvoltare a Germaniei acordă credibilitate unei municipalități și renunță la garanții guvernamentale.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Scopul unui portal municipal
01 Septembrie 2003
Scopul unui portal municipal este acela de a crea un spațiu virtual, modern și ușor accesibil, de colaborare între cetățeni, oameni de afaceri și turiști și administrația publică.
Publicat in www.primariatm.ro
Reglementãri care îi vizează pe taximetriști
02 Septembrie 2003
Timișoara este orașul cu cel mai înalt grad de motorizare din România, având cel mai mare număr de autovehicule la 1.000 de locuitori, adică 361 de autovehicule la 1.000 de locuitori, comparativ cu doar 315 autoturisme la același număr de persoane, situație înregistrată în București.
Publicat in Respectarea legii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678106