Un posibil nou sediu pentru Filarmonică
01 Octombrie 2003
Societatea Filarmonică din Timișoara a obținut o finanțare de 40.000 de dolari, de la Fondul Mondial pentru Monumente din SUA, pentru realizarea studiului de transformare a Sinagogii în centru de concerte.
Publicat in Cultură si timp liber
Consilieri
01 Octombrie 2003
Viorel Oancea, consilier local
59 de ani, inginer
PNL, Membru în Comisia 4

Dorin Popovici, consilier local
56 de ani, inginer
PNL,
Membru în Comisia 4

Publicat in Util
TIMIªOARA – PORDENONE
01 Octombrie 2003
Miercuri, 1 octombrie, Primăria Timișoara a avut ca oaspete delegația italiană a voluntarilor din protecția civilă a regiunii Friuli-Venezia-Giulia.

În prima parte a zilei oaspeții au fost primiți de viceprimarul Dorel Borza, prilej cu care le-au fost prezentate principalele coordonate ale potențialului economic, social și cultural al Timișoarei, iar șeful Inspectoratului Municipal de Protecție Civilă, Lt.col. Vasile Mărgineanu le-a prezentat voluntarilor italieni principalii factori de risc ai municipiului și modul de organizare al structurior profesioniste și voluntare de protecție civilă existente. O prezentare mai largă a fost făcută formațiunii “SALVO”, ce constituie deocamdată singurul corespondent viabil cu structurile voluntare similare din regiunea italiană.
Publicat in Societate civilă
SALVO în acþiune!
01 Octombrie 2003
Constituită acum un an de zile în baza unei hotărâri și devenită operațională din iulie a.c. formațiunea de intervenție rapidă pe bază de voluntariat “SALVO” ce aparține Primăriei Timișoara își dovedește din ce în ce mai mult utilitatea în folosul comunității.

Astfel în cele trei luni de activitate a avut două intervenții pentru scoaterea unor persoane înecate din apele râului Timiș și respectiv Bega, trei intervenții pentru neutralizarea a două roiuri de albine în municipiul Timișoara și unul de viespi în satul Călacea, ce erau situate în locuri publice, respectiv gospodăria unui cetățean și care prezentau un real pericol pentru populația din zonă.
Publicat in Societate civilă
Numărul 11
17 Octombrie 2003
Publicat in 2003
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763611