Activitatea de deszãpezire în iarna anului 2003-2004 pe teritoriul municipiului Timiºoara
01 Octombrie 2003
În cursul săptămânii trecute au fost înaintate Planurile de acțiune în vederea prevenirii înzăpezirii în iarna anului 2003-2004 de către societățile comerciale prestatoare de servicii pe teritoriul Municipiului Timișoara, după cum urmează: S.C. PIEÞE S.A., S.C. HORTICULTURA S.A., S.C. RETIM S.A., S.C. RSG S.A., S.C. DRUMURI MUNICIPALE S.A., S.C. RATT S.A., S.C. TERMOCET S.A., S.C. AQUATIM S.A., S.C. DRUFEC S.A., S.C. BINDALIM S.A. Planurile de acțiune prevăd constituirea la nivelul fiecărei societăți comerciale a unui comandament de coordonare a acțiunilor de prevenire a înzăpezirii precum și a măsurilor, materialelor, utilajelor, echipelor și responsabililor pentru fiecare segment de activitate. La nivelul municipiului Timișoara, în conformitate cu legislația existentă, coordonarea activităților legate de acest aspect se vor realiza de către Primăria Municipiul Timișoara prin intermediul Inspectoratului de Protecție Civilă.
Publicat in Cotidian
Finalizarea primei etape a acþiunii
Curãþenia de toamnã

01 Octombrie 2003
Primăria Municipiului Timișoara a organizat și desfășurat în perioada 13 – 17 octombrie 2003, pe străzile situate în partea de nord a municipiului față de canalul Bega, prima etapă a acțiunii de curățenie generală de toamnă 2003 care a constat în colectarea, transportul și depozitarea de la populație, a obiectelor de uz casnic și gospodăresc, a deșeurilor vegetale și a altor deșeuri diverse. Colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor, s-a realizat de către SC RETIM SA, care a acționat zilnic cu un efectiv de 20 muncitori și 15 utilaje repartizate în fiecare zi pe 3 trasee cuprinse în perimetrele făcute public prin mass-media de către Primăria Municipiului Timișoara și SC RETIM SA.
Publicat in Cotidian
Semafoare pentru tramvaie
01 Octombrie 2003
Primăria Municipiului Timișoara desfășoară un amplu program ce urmărește creșterea siguranței rutiere și asigurarea unei fluențe optime a traficului rutier. În cadrul acestui program se înscrie și introducerea de semafoare diferențiate ce vor fi destinate exclusiv tramvaielor. Această acțiune are drept scop evitarea punctelor de blocaj rutier și a evenimentelor nedorite care ar putea să apară în trafic.
Semafoarele destinate exclusiv tramvaielor au fost amplasate în 40 dintre intersecțiile din municipiul nostru. Societatea care a efectuat aceste lucrări este SC ROSIGN SRL .
Publicat in Cotidian
Un nou bloc de locuinþe sociale a fost dat în folosinþã
Toate costurile au fost suportate din bugetul local

01 Octombrie 2003
În data de 10 octombrie 2003 a fost dat în folosință al patrulea bloc de locuințe sociale, dintr-o serie de cinci blocuri.

Blocul este situat pe strada Polonă numărul 2, are 21 de apartamente și este un fost cămin. Din cele 21 de apartamente, 3 au două camere și 18 sunt apartamente cu o singură cameră. În afară de lucrări de reamenajare, consolidare, au mai fost executate și lucrări de mansardare. Toate costurile, în valoare de cinci miliarde de lei, au fost acoperite de către Primărie din fonduri proprii. Acest cămin a fost achiziționat de la SC „ALPHA” SA de către Primărie, în anul 2000 pentru suma de 650 de milioane de lei.
Publicat in Social
O nouă fabrică în Parcul Industrial Freidorf
01 Octombrie 2003
"Când am hotărât că vom investi în România, știam deja locul: Timișoara" a declarat Bernd Steinebonn, directorul viitoarei fabrici ce se va construi în Parcul Industrial Freidorf: ContiTech Fluid.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771234