Asociaþia pentru Promovarea Femeii din România (APFR)
01 Noiembrie 2003
Campania celor 16 Zile de Activism împotriva Violenței asupra Femeii, în România, Moldova și Ucraina .

In cadrul celor 16 Zile Internaționale de Luptă împotriva Violenței asupra Femeii (25 noiembrie – 10 decembrie) Asociația pentru Promovarea Femeii din România (A.P.F.R) derulează un proiect regional finanțat de OPEN SOCIETY INSTITUTE în parteneriat cu organizații din Republica Moldova și Ucraina. La nivel regional, s-a planificat un set de activități comune pentru cele 3 țări, iar la nivel național APFR a implicat alte 8 orașe din România care vor derula și activități specifice pentru fiecare oraș.
Publicat in Social
Pe scurt
01 Noiembrie 2003
Plantarea de arbori și flori - În cursul lunii octombrie a acestui an s-au plantat 40.000 de bucăți răsad de flori bienale (panseluțe și nu-mă-uita) în următoarele zone: Piața Victoriei, Piața Eftimie Murgu și Intersecție Continental. Lucrările au fost efectuate de SC Horticultura SA, costul total fiind de 200.000.000 lei.

Pentru perioada noiembrie - decembrie 2003, avem în vedere refacerea unor zone verzi care au fost afectate de seceta prelungită din această vară. Aceste lucrări vor cuprinde: completarea aliniamentelor prin plantări de arbori pe Bd. Circumvalațiunii, Bd. Dragalina și Splaiul Tudor Vladimirescu, amenajarea de zone verzi prin plantări de arbuști ornamentali pe străzile:
Publicat in Cotidian
Bãtrâna Doamnã Timisoara
01 Noiembrie 2003
Buju Ternovitz s-a născut timișorean. ªi știe că oriunde s-ar duce și orice ar face, timișorean va rămâne tot timpul.

De loc este din Lugoj, iar acum locuiește la Munchen „patria sa străină”, dar sufletul său n-a părăsit niciodată Timișoara.

ªi ca să mi-o demonstreze, vorbește despre „bătrâna sa doamnă Timișoara” cu dragostea unui iubit, cu nostalgia unui vechi prieten, cu mândria unui fiu și o dojenește cu blândețea unui părinte iubitor. Câte feluri minunate și diferite să iubești!
Publicat in Profil de timișorean
Sesizari/Raspunsuri
01 Noiembrie 2003
Asociația de Locatari, Take Ionescu, numărul 55 – Conform Hotărârii de Consiliu Local numărul 349/2002, articolul 2, litera i și articolul 8, litera e, asociațiile de locatari/proprietari au obligația de a-și întreține spațiile verzi limitrofe imobilelor. În cazul efectuării unor tăieri de corecție mai complicate se poate apela la o societate comercială specializată.

Constantin Duțu – Solicitarea dumneavoastră privind montarea unui robinet suplimentar la fântânile publice pe care le-a forat Primăria, orientat cu jetul de apă în sus, pentru a se putea bea apă, este în atenția noastră. Experimental se vor monta robineți inverși acolo unde există condiții tehnice, urmând a extinde această lucrare la toate fântânile publice din oraș.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
O aniversare cu multe proiecte de viitor
01 Noiembrie 2003
În urmă cu un an de zile, Serviciul pentru Protecție Socială – Comunitară, din cadrul Centrului Comunitar de Asistență Socială aparținând Consiliului Local Timișoara, își deschidea porțile pentru cei în nevoie.

Astăzi, Serviciul oferă îngrijire la domiciliu, unde beneficiarii primesc ajutor pentru menaj, sprijin pentru plata unor servicii și obligații curente, prepararea hranei, îngrijirea locuinței și a gospodăriei, consiliere juridică și psihologică,igienă personală,ajutor material (îmbrăcăminte, încălțăminte); un Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice, unde cei care vin aici beneficiază de asistență medicală, suport moral (consiliere psihologică și juridică), informații din domeniul geriatriei, au acces la informații vizionând programe TV sau citind presa, discuții de grup, sunt implicați în jocuri (șah, rummy, table etc.) și activități practice (lucru manual);
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677707