Modernizarea reþelei de apã
În zona UMT

01 Noiembrie 2003
Primăria Timișoara a executat în ultima perioadă de timp lucrări de modernizare a rețelei de apă potabilă în zona de locuințe U.M.T, pe străzile Dobrogea și Babadag. În cadrul acestor lucrări s-a înlocuit rețeaua existentă, precum și branșamentele aferente imobilelor din zonă. O dată cu aceste lucrări au fost executate și lucrări de reabilitare a tramei stradale. S-au asfaltat străzile pe o suprafață de 3.436 mp, respectiv trotuarele din această zonă pe o suprafață de 561,5 mp.
Publicat in Cotidian
Cetățenii sunt avertizați să fie atenți
01 Noiembrie 2003
În luna octombrie a acestui an au fost înregistrate mai multe reclamații la primărie, ce vizează diverse firme ce execută ilegal lucrări de deratizare. În urma acestor sesizări, în data de 10.10.2003, inspectori ai Serviciului Administrare Mediu Urban au făcut verificări pe teren, depistând pe Calea Girocului din Timișoara, 3 persoane care susțineau că sunt angajați ai firmei SC DERATOXIC SRL din Reșița și sunt autorizați de Primăria Municipiului Timișoara să efectueze lucrări de deratizare și dezinsecție în municipiul nostru.

La verificările efectuate împreună cu Secția 2 Poliție s-a constatat că societatea mai sus menționată nu deține autorizație de funcționare din partea instituțiilor abilitate din județul Timiș, două persoane nu posedau acte de identitate, cea de-a treia fiind dată în urmărire de către organele de Poliție pentru furt și înșelăciune.
Publicat in Util
Reparaþii de drumuri
01 Noiembrie 2003
Termenele de execuție a lucrărilor vor fi atent monitorizate Datorită numeroaselor sesizări privind spargerile în carosabilul orașului, primarul Timișoara, a inițiat o serie controalelor în teren pentru a verifica atât respectarea termenelor de finalizare a lucrărilor cât și felul în care firmele ce realizează aceste lucrări respectă condițiile de lucru aprobate de către municipalitate.

În numeroase cazuri s-a constatat că, din diverse motive, au fost depășite termenele convenite prin contract între Primărie și firmele respective iar unele lucrări nu au fost realizate conform celor stabilite prin caietul de sarcini convenit inițial.
Publicat in Cotidian
În așteptarea sezonului rece
01 Noiembrie 2003
Primăria a executat în cursul lunii noiembrie acțiuni de pregătire a arterelor majore de circulație pentru sezonul rece.
Publicat in Cotidian
Controale la lucrãrile la linia de tramvai
01 Noiembrie 2003
După verificările făcute în teren în cazul lucrărilor care au loc la rețeaua liniilor de rulare cale tramvai, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a întâlnit ing. Hans-Dieter Haake, reprezentant al firmei Martin Rose din Magdeburg. Firma germană execută în antrepriză lucrările respective și a contractat, în subantrepriză mai multe societăți comerciale de profil din Timișoara în vederea finalizării lucrărilor.

Primarul a solicitat și a convenit cu reprezentantul părții germane să se urmărească atent respectarea condițiilor de calitate a lucrărilor și să se încadreze, în totalitate, în termenele de execuție stabilite prin contractul încheiat.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667196