Lucrãri de reparaþii pe strada Lidia
01 Noiembrie 2003
În luna octombrie a acestui an, Primăria Timișoara a efectuat lucrări de reparații pe strada Lidia. Această stradă este situată în zona de sud a municipiului Timișoara și face legătura între sensul giratoriu din Calea Buziașului și str. Brâncoveanu. Datorită traficului intens, pe tronsonul cuprins între str. Drubeta și str. Brâncoveanu carosabilul s-a degradat în proporție de 90 % impunându-se lucrări de refacere a acestuia.

Sectorul de carosabil reabilitat pe str. Lidia este cuprins între str. Drubeta și str. Brâncoveanu și are o lungime de 550 m și o lățime de 7 m.
Publicat in Cotidian
Lucrãri de salubrizare
01 Noiembrie 2003
În perioada 27-30.10.2003, ca urmare a finalizării de pe str. Gh. Doja, Primăria Municipiului Timișoara a coordonat lucrările de salubrizare și refacere a zonelor verzi din Parcul Doina, Piața Bălcescu și str. ªoimoș, ce au fost efectuate de către deținuții de la Penitenciarul Timișoara și de echipele din cadrul S.C. DRUFEC CONS CF S.R.L.

După finalizarea acestor lucrări de curățenie, în seara zilei de 30.10.2003, în jurul orei 18,30, cei trei paznici autorizați din cadrul SC DRUFEC CONS CF SRL l-au surprins pe numitul Drăgan Secară Teodor, care a depozitat pe zona verde din Parcul Doina o cantitate de aproximativ 2 metri cubi de deșeuri din construcții cu toate că în acel loc este montat un panou de avertizare ce interzice depozitarea de deșeuri. Pentru această faptă, a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000.000 lei, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 349/2002.
Publicat in Cotidian
Lift special pentru persoanele cu dizabilități, amplasat la Primărie
01 Noiembrie 2003
In vederea asigurării condițiilor de acces pentru persoanele cu dizabilități în incintă, Primăria Timișoara, a fost realizat studiul de fezabilitate "Amenajare acces persoane cu handicap în Primăria Municipiului Timișoara". Studiul respectiv vizează realizarea unui lift pentru persoane, lift care îndeplinește și condițiile de transport pentru persoane cu handicap. Puțul liftului va fi o construcție independentă alipită la fațada posterioară a clădirii Primăriei și va deservi nivelurile: parter, etaj I, etaj II, mansardă. La realizarea proiectului, arhitectul șef al orașului, Radu Radoslav a ținut cont, pe lângă elementele tehnice, de stilul arhitectural al clădirii Primăriei, fiind realizată o structură definitivă ce elimină compromisurile. Valoarea lucrărilor este estimată la 2.722.295.000 lei inclusiv TVA, bani care au fost prevăzuți în proiectul de buget pentru anul 2004. Lucrările vor începe în primăvara anului viitor iar durata de realizare a investiției este estimată la 5-6 luni.
Publicat in Util
Situația debranșării de la încâlzire și apă caldă
A consumatorilor de pe str. Alba Iulia

01 Noiembrie 2003
Consumatorii de pe strada Alba Iulia au fost deserviți de la punctul termic 2A care a funcționat la subsolul Hotelului Timișoara, de pe str. Mărășești nr. 1-3. Actualmente spațiul în care a funcționat PT 2A aparține SC "Bega Turism" SA.

În data de 17.06.2003 prin adresa SC Company Anas - Shery SRL este somată regia "Calor" ca în decurs de 7 zile să procedeze la desființarea sau devierea rețelelor termice care traversează subsolul clădirii Alba Iulia nr.5 ori soluționează problema pe cont propriu. În 4 iulie 2003 Calor-ul înaintează adresă către SC Company prin care le comunică care este termenul legal de preaviz – și anume, 1 an - și că devierea rețelelor ar afecta zona istorică a orașului, respectiv faptul că rețelele nu sunt în proprietatea regiei ci a Consiliului Local Timișoara, conform Legii 213 /98.
Publicat in Util
Publicitate stradalã
01 Noiembrie 2003
Activitatea de publicitate pe plan internațional este în continua transformare, societățile specializate căutând noi mijloace de exprimare, ceea ce duce la apariția de noi sisteme publicitare.

In ultima perioada instituția noastră are numeroase solicitări pentru amplasarea de sisteme publicitare: mash-uri pe diverse clădiri din municipiu. Pentru amplasarea lor pe perioada de până la 15 zile, agenții economici vor solicita un acord, fiind necesar sa fie depuse următoarele documente:
Publicat in Util
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666956