„Strategia dezvoltãrii spaþiilor verzi în noua concepþie peisagisticã”
01 Noiembrie 2003
Este o nouă carte publicată de Primăria Timișoara, sub semnătura lui Dorel Borza, Vasile Ciupa și Daniela Burtic. Acest nou concept strategic este elementul fundamental de influențare definitorie a noii arhitecturi (peisagistice) timișorene. Aplicarea măsurilor de protecție și conservare a mediului, eliminarea factorilor poluatori va determina o menținere a calității mediului concomitent cu o dezvoltare socio-economică viguroasă.
Publicat in Arhitectura
Sancționarea comerțului ilegal în Piața Badea Cârțan
01 Noiembrie 2003
Și în această lună, s-au continuat acțiunile de control care au drept scop desființarea comerțului ilegal pe raza municipiului nostru.
Publicat in Respectarea legii
Un canadian la Timișoara
01 Noiembrie 2003
În 2000 Primăria Timișoara era prima instituție publică din România care avea un Concept Strategic de Dezvoltare Economică și Socială a Zonei Timișoara.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Program de sarbatori
01 Noiembrie 2003
Publicat in Util
Pe fondul situaþiei grave pe care a generat-o decizia Inspectoratului Judeþean în Construcþii Timiº
01 Noiembrie 2003
privind oprirea stației de preparare a mixturilor asfaltice, în data de 17 noiembrie 2003, conducerea Primăriei Timișoara a avut discuții cu responsabilii județeni și instituțiile statului în măsură să decidă asupra reveniri la o situație de normalitate.

Cu toate discuțiile pe care primarul Gheorghe Ciuhandu le-a avut cu Prefectul Județului Timiș și Președintele Consiliului Județean și contrar dorinței de rezolvare exprimate nu s-a reușit influențarea deciziei luate la București și transmisă de Inspectoratul de Stat în Construcții în teritoriu și anume de oprire a stației de mixtură asfaltică, „datorită condițiilor meteo nefavorabile”, în situația în care, la Timișoara se înregistrau temperaturi de peste 10 grade Celsius.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677577