Forarea de noi fântâni publice
01 Decembrie 2003
Primăria Municipiului Timișoara a continuat și în acest an programul de execuție de noi fântâni publice pe raza municipiului Timișoara. La întocmirea acestui program s-a ținut seama și de solicitările venite din partea cetățenilor.

Din 1996 până în prezent în Timișoara au fost forate 53 de fântâni forate , în perioada noiembrie 2003 - februarie 2004 urmând să fie realizate alte 9 fântâni, în următoarele amplasamente: l Cartier Ronaț (pavilioane CFR) l Cartier Ghiroda (str. Þepeș Voda) l Cartier Dâmbovița (str. Fructelor) l Piața Vidraru ( str. Duzilor)
Publicat in Edilitar
Actiuni de colectare a deseurilor vegetale
01 Decembrie 2003
Pentru înlăturarea deșeurilor vegetale (frunze, crengi etc.) specifice acestei perioade și pentru asigurarea unui ambient plăcut în municipiul nostru, Primăria Municipiului Timișoara a organizat în ultima perioadă acțiuni de colectare a acestor deșeuri.

Această acțiune constituie ultima etapă din cadrul curățeniei de toamna 2003. Perioada de desfășurare a fost 10-31 noiembrie 2003, acțiunea cuprinzând majoritatea cartierelor din Timișoara. Cantitatea de deșeuri vegetale colectate a fost de 570 metri cubi, valoarea totală a acestor lucrări fiind de 200 milioane lei.
Publicat in Edilitar
Monitorizarea activitãþilor din pieþele timiºorene
01 Decembrie 2003
În perioada 2 – 9 decembrie 2003, inspectori ai Serviciului Administrare Mediu Urban din cadrul Primăriei Timișoara au organizat o serie de acțiuni în piețele timișorene. Au fost vizate curățenia și ordinea în piețele agroalimentare, comercializarea produselor în vrac pe căile de acces și pietonale, monitorizarea câinilor fără stăpâni din piețe și depistarea persoanelor fizice și juridice care încalcă prevederile Legii nr. 126/1995 și a Hotărârii de Consiliu Local nr. 334/2002 privind regimul materialelor explozive. În urma celor constatate a fost luată o serie de măsuri.

Astfel, în 4 decembrie 2003 prin intermediul societății de specialitate (S.C. DANYFLOR SRL) au fost ridicați și transportați la adăpost 4 câini vagabonzi din Piața Mehala.
Publicat in Edilitar
Dezvoltarea reþelelor de alimentare ºi distribuþie gaze naturale în zona Centru - Eminescu - Asãneºti
01 Decembrie 2003
În anul 2004, Primaria Timisoara va cuprinde pe lista de investiții o serie de lucrări la rețeaua de gaze naturale. O astfel de investiție este "Dezvoltarea rețelelor de alimentare și distribuție gaze naturale în zona Centru - Eminescu - Asănești". În cadrul acestui proiect se vor executa următoarele categorii de lucrări: extinderea rețelelor de distribuție gaze naturale de presiune redusă pe toate străzile din zonă, în lungime aproximativa de 2500 de metri liniari; interconectarea rețelelor de distribuție aferente celor 3 stații de reglare - măsurare (SRM) din zona centrală a Timișoarei: Piața 700, Liceul MIU, Casa Oamenilor de ªtiință; mărirea capacității SRM de la Casa Oamenilor de ªtiință.
Publicat in Edilitar
Reamenajarea spaþiilor verzi
01 Decembrie 2003
În prezent, se efectuează, conform programului stabilit, o serie de plantări de arbori, arbuști și trandafiri în zona centrală a municipiului.

Astfel, pe B-dul Circumvalațiunii s-au plantat 21 bucăți de conifere și 300 metri liniari de gard viu din Ligustrum și Buxus. De asemenea, s-au plantat și 2.000 de trandafiri în completarea rabatelor din Centrul Civic, Piața Mărăști, Piața Victoriei, Parcul Rozelor și Parcul Alpinet, iar în Scuarul I.C. Brătianu s-au plantat trandafiri urcători roșii.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666430