Tarifele la transportul urban de cãlãtori în Timiºoara
01 Decembrie 2003
1.Bilete
- 1 călătorie 9.000 lei
- 2 călătorii 17.000 lei
- expres 12.000 lei
2. Legitimație de o zi 38.000 lei
3. Abonamente
Publicat in Util
Realizarea Pieței de Gros și reabilitarea Pieței Iosefin
01 Decembrie 2003
Pentru acest proiect Primăria beneficiază de sprijinul financiar al Guvernului Germaniei În 3 decembrie 2003 primarul Gheorghe Ciuhandu semna contractul de finanțare a Pieței de gros din Timișoara. Valoarea acestui „cadou” al Guvernului Germaniei pentru orașul nostru este de 2.556.459 euro iar la semnarea documentului au fost prezenți din partea Ambasadei Germaniei la București, Janine Kreuz, consulul Germaniei la Timișoara Klaus Peter Marte , din partea Kreditanstalt fur Wiederaufbau (KfW - Institutul de Credit pentru Reconstrucție al Germaniei ) – cei care au dat banii – Klaus Glaubitt, Axel Sarnitz și Jerf Hennig. Este pentru prima oară când Institutul de Credit pentru Reconstrucție al Germaniei – care este de fapt, Banca de Reconstrucție și Dezvoltare a Germaniei acordă credibilitate unei municipalități și renunță la garanții guvernamentale. Acești bani, obținuți de la Guvernul Germaniei nu mai trebuie dați înapoi.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Actele necesare pentru obþinerea autorizaþiilor de taxi
01 Decembrie 2003
În perioada 4 - 23 decembrie 2003 se depun dosarele pentru obținerea autorizațiilor necesare în vederea efectuării serviciului public de taximetrie în Municipiul Timișoara. Se vor atribui un număr de 667 de autorizații taxi taximetriștilor independenți și 1333 autorizații taxi operatorilor de transport.

Actele solicitate se vor depune la Primăria Municipiului Timișoara, Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni (cam. 12), în original și copie, la dosar fiind depuse copiile ce vor fi autentificate la preluare. Taximetriștii independenți își vor depune dosarele personal iar operatorii de transport vor depune dosarele prin patron sau persoana desemnată să conducă permanent și efectiv activitatea de transport persoane.
Publicat in Util
Iluminat stradal de sãrbãtori
01 Decembrie 2003
ªi anul acesta, în perioada 1 decembrie – 11 ianuarie Primăria Municipiului Timișoara s-a gândit să facă o bucurie timișorenilor, „îmbrăcând” orașul în straie de sărbătoare. O mie de figurine, mii de beculețe și sute de kilometri de ghirlande luminoase decorează iarna aceasta străzile orașului nostru.

Mulțumim firmelor timișorene care au împodobit Timișoara, Primăria nefiind nevoită să cheltuiască nimic de la bugetul local. Această sponsorizare a firmelor timișorene se ridică la aproximativ 3,5 miliarde de lei.
Publicat in Cotidian
Uniunea Europeanã sprijinã parteneriatul societate civilã-instituþii publice
01 Decembrie 2003
Clubul Femeilor Creștin - Democrate din Banat a implementat proiectul „Centrul social de locuințe protejate pentru integrarea socială, educațională și economică a tinerilor dezinstituționalizați", în valoare de 39.150 EURO, finanțat de Uniunea Europeană prin programul PHARE - Dezvoltarea Societății Civile 2000, Componenta Dezvoltare Instituțională, în parteneriat cu Primăria Timișoara.

Proiectul se încadrează în Conceptul Strategic de Dezvoltare Economică și Socială a Zonei Timișoara. Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 9 luni, 28.03.2003 - 27.12.2003. Rezultatul acestui parteneriat s-a materializat prin amenajarea unui „Centru social de locuințe protejate” și aplicarea unor măsuri de acompaniere pentru tinerii-grup țintă.
Publicat in Societate civilă
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13665978