Timișoara - model în administrația publică locală
01 Decembrie 2003
În cadrul programului GRASP (Reformă Guvernamentală și Parteneriat Durabil) finanțat de USAID, în data de 11 decembrie a avut loc vizita unei delegații din județul Iași, la primăria Timișoara.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Regulament de organizare și desfășurare a activității de transport în regim de taxi
01 Decembrie 2003
Se atribuie un număr maxim de 2.000 de autorizații taxi permanente ce vor fi emise pe teritoriul municipiului Timișoara, în vederea desfășurării serviciului public de transport persoane în regim de taxi.
Publicat in Respectarea legii
Donaþie generoasã din partea unui grup de întreprinzãtori germani în favoarea Centrului de Tranzit pentru Minori „Sf. Nicolae”
01 Decembrie 2003
Walter Huber este membru executiv pentru Europa de Sud - Est al Grupului Advanced Germania (AS) și manager de proiect al SECCON Security Consulting SRL, o filială a firmei prestatoare de servicii de siguranță și protecție Advanced GmbH, ale cărei standarde de calitate sunt dintre cele mai înalte. Grupul de servicii AS cuprinde în raza sa de acțiune întreaga Germanie și Austrie, de curând, deschizând, alături de Walter Huber, filiala SECCON Security Consulting România.

Condițiile în care trăiesc copiii străzii din România l-au impresionat mult pe omul de afaceri, astfel încât conducerea firmei mai sus menționate a luat inițiativă în acest sens și s-a implicat în favoarea copiilor cu probleme. A fost astfel luată decizia de a sprijini un proiect în Timișoara. Proiectul ales a fost Centrul de tranzit pentru Minori „Sf. Nicolae”.
Publicat in Social
Violenþa asupra Femeii este o Crima. Ce face Legea?
01 Decembrie 2003
În 2002, violențele în familie au reprezentat aproximativ 15% din totalul infracțiunilor comise cu violență, condiția favorizantă principală fiind consumul băuturilor alcoolice (~30% dintre infracțiuni).

Potrivit Legii 217/25 mai 2003, privind prevenirea si combaterea violentelor în familie violența în familie reprezintă „orice acțiune fizică sau verbală săvârșită cu intenție de către un membru de familie, împotriva altui membru al aceleași familii, care provoacă o suferință fizică, psihică, sexuală sau un prejudiciu material”.
Publicat in Social
Sãrbãtori fericite pentru toatã lumea!
01 Decembrie 2003
ªi persoanele vârstnice aflate în evidența Primăriei Timișoara vor avea parte de momente plăcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, bătrânii de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, după ce au fost colindați de copii de la diferite școli timișorene, vor avea ocazia să își petreacă noaptea de Revelion, împreună, la Centru. De asemenea, vor primi diverse cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe tot parcursul lunii decembrie, aceștia au confecționat felicitări și aranjamente de Crăciun.

Persoanele aflate în programul de îngrijire la domiciliu, circa 50 de persoane, precum și cazurile sociale aflate în evidența Primăriei Timișoara au primit cadouri constând în produse alimentare. ªapte ani de Centru de Tranzit .
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640346