Modernizarea Centrului de Informare Cetățeni
01 Ianuarie 2004
Dacă în urmă cu 10 ani Primăria Timișoara avea primul Centru de Informare Cetățeni din România, astăzi, acesta este cel mai modern din țară.

Cu ocazia redeschiderii Serviciului Centru de Informare Cetățeni (camera 12) din cadrul Primăriei, viceprimarul Adrian Orza declara că aceste lucrări de reamenajare au fost executate, în primul rând pentru ca cetățeanul să se simtă respectat.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Decanul de vârstă
01 Ianuarie 2004
Domnul Gheorghe Chioran este poate cel mai îndrăgit „bunic” de la Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice. Chiar dacă vine doar de două ori pe săptămână la Centru, toată lumea a remarcat spiritul tânăr, dorința de a face mereu glume și de a-i bine dispune pe ceilalți dar și experiența de viață și pildele pe care le împărtășește oricui. E într-un fel un punct de reper: este mereu invitat la toate acțiunile, iar atunci când lipsește toată lumea întreabă ce s-a întâmplat cu domnul Chioran.
Publicat in Profil de timișorean
Timișoara – Szeged
01 Ianuarie 2004
In cadrul parteneriatului dintre primăriile din Timișoara și Szeged, în data de 12 ianuarie, în prezența primarului Gheorghe Ciuhandu, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara a avut loc lansarea oficiala a doua proiecte de cooperare transfrontalieră.

Primul proiect, coordonat de către Primăria Municipiului Timișoara, este un “Program de pregătire transfrontalieră pentru specialiștii angajați la Primăria din Timisoara și Szeged” și se referă la pregătirea cursanților pentru a ști să acceseze și să implementeze proiectele de finanțare europene în condițiile în care Ungaria va deveni din acest an membru al Uniunii Europene iar structura fondurilor alocate prin programele europene va fi mult diversificată.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Luna ianuarie pe scurt
01 Ianuarie 2004
Întreținerea drumurilor - Primăria Timișoara continuă și în acest an programul de întreținere a drumurilor din municipiul nostru. Temperaturile destul de ridicate din luna ianuarie au permis demararea acestor lucrări pe arterele majore: Calea Lipovei, Calea Bogdăneștilor, Calea Buziașului, Bd. Liviu Rebreanu, Bd. Sudului, Bd. Brâncoveanu, Bd. Dâmbovița etc. Pentru efectuarea acestor lucrări, încă din toamna anului trecut a fost stocată cantitatea de 300 t de mixtură asfaltică de către SC Drumuri Municipale SA, acest material fiind singurul care se poate utiliza în această perioadă. Lucrările de întreținere la arterele majore de circulație au început din 12 ianuarie 2004, fiind realizate de SC Drumuri Municipale SA și SC RSG SA. Dacă temperaturile exterioare vor fi favorabile, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.
Publicat in Cotidian
Pâine pentru voi!
01 Ianuarie 2004
Viceprimarul Adrian Orza a lansat o propunere de colaborare între Primăria Timișoara și Fundația „Pentru Voi”. Această colaborare va consta din achiziționarea de către Cantina Socială a Primăriei Timișoara a unui număr de 700 de pâini pe zi de la brutăria deschisă de Fundația „Pentru Voi”, pentru persoane cu dizabilități.

Reamintim că Fundația „Pentru Voi” a inaugurat în luna ianuarie a acestui an o brutărie la Săcălaz unde lucrează patru tineri cu dizabilitati intelectuale medii (grad II de handicap), fără handicap asociat, dar cu carențe educative și sociale. Doi dintre ei si-au petrecut o mare parte din viață în instituții, ceilalți doi provenind din familii. Toți patru sunt beneficiari ai serviciilor rezidențiale oferite de Pentru Voi, și anume casa de grup DINU.
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 13.07.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13779722