Modificări în traseul tramvaielor 1, 2 si 5
01 Ianuarie 2004
Începând cu data de 26.01.2004, datorită lucrărilor de modernizare a infrastructurii la rețeaua de transport în comun cu tramvaiul în municipiul Timișoara, se va întrerupe atât circulația auto cât și circulația tramvaielor 1, 2 și 5 pe str. Kogălniceanu, sector cuprins între Gara de Est și Bulevardul Take Ionescu.

Această întrerupere va dura până în jurul datei de 12 martie 2004, când se preconizează finalizarea și punerea în exploatare a buclei de la Gara de Est, prin racordarea liniilor noi din buclă, la cele vechi de pe Aleea CFR.
Publicat in Util
Lucrări de modernizare a rețelei de transport în comun
01 Ianuarie 2004
Primăria Municipiului Ti­mișoara continuă și în acest an lucrările de modernizare a infrastructurii la rețeaua de transport în comun cu tramvaiul. Datorită timpului favorabil, s-au reluat lucrările pe șantierul de pe B-dul Tinereții, str. Preyer, str. Barac și B-dul Dâmbovița.

In prezent, pe B-dul Tinereții se lucrează la finalizarea trotuarelor. De asemenea, la intersecția dintre str. Preyer și str. Iuliu Maniu, se lucrează la reabilitarea rețelelor de apa, canalizare, telefon și electrice. După terminarea acestor lucrări se va trece la turnarea dalei de beton pe care se va monta linia de tramvai. Pe strada Preyer, între strada Iuliu Maniu și strada Mangalia, se lucrează
Publicat in Cotidian
Acțiuni de deszăpezire
01 Ianuarie 2004
În perioada 01.02.2004 ora 08.00 - 03.02.2004 ora 07.00 s-au desfășurat activități de deszăpezire în municipiul Timișoara,

Pentru înlăturarea efectelor negative ale ninsorii, temperaturilor scăzute și apariției parțiale a poleiului, s-a intervenit conform Planului de măsuri de intervenție al Comandamentului de iarnă municipal cu următoarele forțe și mijloace de intervenție:
Publicat in Cotidian
Distrugerea mobilierului urban și a coșurilor de gunoi
01 Ianuarie 2004
În perioada sărbătorilor de iarnă, inspectorii Primăriei au constatat distrugerea unui număr de 72 de coșuri de gunoi și 28 de piese mobilier urban în următoarele zone: Piața Mărășești, Parcul Botanic, Calea Aradului, Zona Soarelui, Parcul Clăbucet, Aleea Sportivilor.

Primăria Municipiului Timișoara a înlocuit pe parcursul lunii ianuarie toate aceste obiecte distruse, a căror valoare totală este de 60 milioane lei.
Publicat in Cotidian
Întreținerea zonelor verzi din Timișoara
Programul pentru luna ianuarie 2004

01 Ianuarie 2004
Viceprimarul Dorel Borza a anunțat că va continua și în luna ianuarie a acestui an programul de întreținere a zonelor verzi din Timișoara, pentru asigurarea unui ambient plăcut și îngrijit în municipiul nostru. Vor fi astfel, continuate lucrările de întreținere și curățenie în parcuri, scuaruri, aliniamente stradale și locuri de joacă. De asemenea, se plantează 350 arbori pentru completarea Perdelei Forestiere, iar pentru completarea aliniamentelor stradale vor fi plantați arbori pe Bd. Dragalina, Bd. Tineretii, Bd. Iuliu Maniu și Splaiul Tudor Vladimirescu.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13759611