Echipa
01 Februarie 2004
În urmă cu câteva zile, la invitația unui cunoscut institut american am prezentat în fața mai multor colegi din administrațiile locale din țări ale Europei Centrale și de Est modelul de administrație timișorean.

Am mers acolo pentru a le explica colegiilor mei europeni de ce modelul administrativ Timișoara este unul de succes. Mesajul pe care l-am transmis a fost: suntem performanți pentru că funcționăm ca o echipă - echipa de la Primărie și echipa din Consiliul Local.

În urmă cu mai bine de trei ani, după alegerile locale din 2000, mi s-a făcut onoarea ca din rândul colegiilor mei consilieri locali să fiu ales viceprimar.

Am înțeles că fără colaborare și susținere reciprocă între executivul Primăriei și consilierii locali, treaba nu merge! Executivul primăriei – primarul, cei doi viceprimari - propune Consiliului Local proiecte de hotărâri, așteptând astfel, votul consilierilor care poate să susțină sau să respingă propunerile Primăriei.
Publicat in În loc de editorial
Conservarea clădirilor din patrimoniul istoric
01 Februarie 2004
Numai anul acesta Primăria Municipiului Timișoara investește aproximativ 15 miliarde de lei în cadrul unui program de refacere și reparații a câtorva clădiri monument din orașul nostru.

Acest proiect privind renovarea fondului construit, cu valoare istorică și culturală a fost cuprins în Conceptul Strategic de Dezvoltare a Zonei Timișoara și prevede mai multe etape.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Studiul de fezabilitate și realizarea lucrărilor pentru Amenajarea scenei la Parcul Rozelor
01 Februarie 2004
La actuala scenă de spectacole a Teatrului de vară din Parcul Rozelor este prevăzută efectuarea mai multor lucrări. Astfel, se va realiza aco­perirea scenei cu o prelată, în­chiderea culoarului care leagă scena cu vestiarele artiștilor și lucrări de reparații și întreținere a ele­mentelor componente a ansamblului scenei.

Copertina va acoperi întreaga scenă inclusiv zonele laterale, și calea de acces la scenă până la culoarul din fața cabinelor.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Preluarea instituțiilor de cultură
01 Februarie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat, în ședința din 27 ianuarie 2004, trecerea de la Consiliul Județean Timiș la Consiliul Local al Municipiului Timișoara, a Teatrului de Stat “Csiky Gergely” din Timișoara cu sediul în str. Mărășești nr. 2, a Teatrului German de Stat Timișoara cu sediul în strada Mărășești nr.2 și a Filarmonicii Banatul din Timișoara cu sediul in B-dul C.D. Loga nr. 2, începând cu data de 01.01.2004.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Atribuirea în folosință gratuită a unui teren Către Universitatea de Vest Timișoara
01 Februarie 2004
Se atribuie în folosință gratuită pe o perioadă de 49 de ani, Universității de Vest Timișoara, suprafața de 333 mp teren, situat în Timișoara, Piața Petofi nr.7, proprietatea Primăriei Municipiului Timișoara, în vederea extinderii cu un corp de clădire cu destinația învățământ, cazare și servicii aferente.

Devierea rețelelor de utilități situate pe teren cade în sarcina Universității de Vest Timișoara.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851937