Timișoara extinsă în partea de nord
01 Aprilie 2004
Ținând cont de dezvoltarea so­cială și economică a mu­nicipiului Timișoara, de apariția centurii care este parțial în construcție, parțial în faza de proiectare (studiu de fezabilitate în doua variante) și de nume­roasele cereri de introducere în in­travilan a unor terenuri aflate în extravilanul localității pentru con­s­truire în partea de nord a ora­șului, se presupune că dezvoltarea ur­banistică în viitorul apropiat se va extinde până la această Cen­tu­ră, care va deveni astfel noua li­mită de nord a așezării urbane, ex­tinse.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Construcția de locuințe
01 Aprilie 2004
An de an Primăria Timișoara alocă o sumă consistentă din bugetul local, atât pentru construirea de locuințe cât și pentru viabilizarea terenurilor care sunt destinate construcției de locuințe.

Cei vizați sunt atât categoriile sociale defavorizate, tinerii, dar și cei care își pot permite ridicarea unei case, Primăria realizând pentru anumite zone destinate construcției de case, lucrări de infrastructură (căi de acces, apă, canalizare, gaz etc.)
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Timișoara europeană
01 Aprilie 2004
Începând cu cel de-al doilea week-end al lunii mai vă invităm să reînviem împreună adevăratul spirit al Timișoarei, să trăim din nou în Mica Vienă.

Începând cu 8 – 9 mai, în Piața Unirii vom încerca să-i punem împreună pe cei mai buni, talentați, dar și tinere speranțe din lumea artelor, timișoreni care să-i încânte pe timișoreni. Pe perioada verii, la sfârșit de săptămână, muzicieni, oameni de teatru, artiști plastici, dar și elevi ai Liceului de Arte Plastice vor aduce în fața noastră, în spațiul generos al Pieței Unirii, tot ce au ei mai frumos.
Publicat in În loc de editorial
Michael Guest - Cetățean de Onoare al Timișoarei
01 Aprilie 2004
Consiliul Local Timișoara, la propunerea primarului Gheorghe Ciuhandu i-a acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara, Excelenței Sale Domnului Ambasador MICHAEL GUEST, pentru întreaga sa activitate, de promovare a imaginii municipiului Timișoara.

Excelența Sa a preluat funcția de Ambasador al SUA în România pe data de 24 septembrie 2001. Având o vechime de 20 de ani în serviciul diplomatic al SUA, s-a specializat în afaceri europene.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Centru de tranzit pentru copiii cu handicap mintal Un parteneriat Consiliul Local Timișoara – Societatea Română Speranța
01 Aprilie 2004
Consiliul Local Timișoara s-a asociat cu Asociația Societatea Română Speranța, pe o perioadă de 5 ani, în vederea administrării unui “Centru de tranzit pentru copiii cu handicap mental ale căror familii se află temporar în imposibilitate de a-și îngriji copilul”. În cadrul acestui parteneriat, Con­siliul Local se obligă să asi­gu­re plata salariilor a 6 absolvenți ai unor instituții de învățământ - la nivelul de salarizare asigurat an­ga­jaților serviciilor similare ale Pri­măriei pe posturi de pedagog re­cuperator - angajați de asociație pentru acordarea serviciilor specifice .
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773311