Interzicerea pășunatului, plimbarea și staționarea animalelor domestice Pe terenurile agricole cultivate
01 Aprilie 2004
Consiliul Local interzice pășunatul, plimbarea (mișcarea) și staționarea animalelor domestice (ovine, caprine, bovine, cabaline, porcine etc.) pe terenurile agricole cultivate de pe raza Municipiului Timișoara, în scopul prevenirii degradării terenurilor agricole, a împrejmuirilor acestora, distrugerii și degradării culturilor agricole și a lucrărilor de îmbunătățiri funciare.
Publicat in Respectarea legii
Noi nume de străzi
01 Aprilie 2004
Din Zona Urseni – Legumiculturii

Se atribuie nume unor străzi fără nume din Municipiul Timișoara, Zona Urseni-Legumi­culturii, astfel:
Tronsonul I str. SABIN MANUILĂ – perpendiculară pe str. Legumiculturii;
Tronsonul II str. ANTON GOLOPENȚIA – cuprinsă între str. Legumiculturii și Calea Urseni.
Publicat in Util
Vizită americană la Primăria Timișoara
01 Aprilie 2004
În toamna anului trecut, primarul Gheorghe Ciuhandu efectua o vizită privată, la New York, SUA, cu sprijinul Centrului Cultural Românesc, de acolo. Atunci, pe agenda vizitei, cel mai important punct a fost stabilirea de relații economice între Timișoara și parteneri din SUA. Acum, datorită contactelor stabilite pe parcursul acelei vizite, o importantă delegație americană ne-a vizitat orașul, de-a lungul unei săptămâni.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Noi investiții pentru elevii timișoreni La școlile generale nr. 30 și 25
01 Aprilie 2004
În 22 aprilie, primarul Gheorghe Ciuhandu însoțit de delegația americană din White Plains – New York și de viceprimarul Adrian Orza au recepționat lucrările făcute la două dintre școlile timișorene: generală 25 și generală 30.

În cazul primei școli, Primăria Timișoara a efectuat lucrări în valoare de 235 de milioane de lei, care au constat din: gard împrejmuitor, 24 de bănci, 4 panouri de baschet, 4 mese de tenis, coșuri de gunoi. De asemenea, s-a împrăștiat criblură pe 200 de metri pătrați și s-a amenajat o platformă pentru europubele. În plus, s-au făcut lucrările curente de întreținere.
Publicat in Cotidian
Fii voluntar pentru democrație!
01 Aprilie 2004
Asociația Pro Democrația - Clubul Timișoara va organiza și în acest an electoral o campanie de observare a alegerilor. Acțiunea se desfășoară în cadrul programului național “Alegeri Corecte 2004”.

Pentru alegerile locale din 6 iunie, APD Timișoara dorește să atragă și să acrediteze observatori voluntari care să observe procesul electoral în ziua alegerilor în secții de votare de pe întreg cuprinsul județului Timiș.
Publicat in Societate civilă
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677989