Primarul Gheorghe Ciuhandu a primit în 31 martie 2004, o delegație din orașul sârb Subotica, condusă de viceprimarul Sasa Vucinic.
01 Aprilie 2004
Din delegație au făcut parte: Mirko Ostrogonac, din partea Ministerului local al economiei, turismului și agriculturii, Matilda Seker, șeful Direcției Economie, Servicii Pu­blice și Tu­rism, Ra­dovan Pe­rin, din par­tea Camerei de Comerț Regionale, Branko Ma­lagurski, director al Agen­ției Regionale a IMM-urilor Subotica
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Colocviu interparlamentar la Parlamentul Europei
01 Aprilie 2004
In perioada 22 - 23 martie la Bruxelles, sub sigla Parlamentul European a avut loc un colocviu interparlamentar intitulat “Autoritățile Locale și Regionale în Procesul de Aderare”. Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost invitat special la aceasta reuniune în contextul în care în ultima perioadă, în zona noastră au fost atrase investiții străine în valoare de peste 400 de milioane de Euro, iar Timișoara este singurul oraș din România care a accesat granturile ISPA la un nivel competitiv și unicul oraș din România partener în Eurocities (Asociația Orașelor din Uniunea Europeană).
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Colaborare Szeged – Timișoara
01 Aprilie 2004
În perioada 5 – 7 aprilie 2004, la Primăria Timișoara a demarat pro­gramul transfrontalier de instruire a specialiștilor angajați în primăriile din Szeged și Ti­mișoara.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Problema migrației - Proiectul MIGREST
01 Aprilie 2004
Viceprimarul Adrian Orza a participat în data de 16 aprilie la Veneția la cel de-a treia sesiune de comunicări din cadrul Proiectului MIGREST (Inițiative Transfrontaliere între Autoritățile Locale și Regionale din Uniunea Europeană).

În cadrul acestui proiect finanțat de Uniunea Europeană, Primăria Municipiului Timișoara este unul dintre parteneri. Durata proiectului este 2002 – 2005, scopul proiectului fiind cooperarea dintre instituțiile locale și agenții economici, pentru integrarea forței de muncă și colaborarea în cadrul procedurilor de gestionare a fluxurilor migratorii.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Biatlon Johnny Weissmuller 6 iunie 2004, Timișoara
01 Aprilie 2004
La invitația Asociației Atletic Club Maraton și a Primăriei Timișoara se vor afla la Timișoara, pentru a sărbătorii împlinirea a 100 de ani de la nașterea celui ce a fost „Tarzan”, Johnny Weissmuller Jr. împreună cu soția.
Programul manifestărilor omagiale este următorul:
Publicat in Sport
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667085