Locuri de joacă pentru copii La Grădinița PP nr. 25 și la Școala Generală nr. 18
01 Aprilie 2004
Interesul manifestat de Pri­mă­ria Municipiului Timișoara pentru amenajări peisagistice, locuri de odihnă, de agrement și locuri de joa­că pentru copii, într-o nouă și mo­dernă concepție se adresează nu nu­­mai zonelor de blocuri și car­tie­re­lor periferice ci și incintelor uni­tăților de învățământ. Astfel, la Grădinița PP nr. 25, si­tuată în Complexul Favorit, pe strada Suceava, s-a amenajat un adevărat parc de distracții. Lucrările s-au desfășurat într-un timp foarte scurt și s-au materializat în am­pla­sarea a numeroase jocuri pentru copii și anume :
Publicat in Edilitar
Cetățenii contribuie la curățenia de primăvară
01 Aprilie 2004
In cadrul Programul de Curățenie Generală “Primăvara 2004 - în municipiul Timișoara” desfășurat de Primăria Timișoara a fost salubrizată o mare parte a zonelor de locuințe din orașul nostru.

In zona Aeroport, datorită sprijinului primit din partea asociațiilor de locatari, nu a mai fost necesară cheltuirea fondurilor pentru astfel de activități de salubrizare. De aceea, aceste fonduri au fost redistribuite pentru alte lucrări de înfrumusețare a acestei zone prin refacerea spațiilor verzi. Aceste lucrări s-au făcut în perioada 22 - 26 martie 2004 și au constat în lucrări de:
Publicat in Edilitar
Podul Mihai Viteazul în pericol
01 Aprilie 2004
In urma verificărilor efectuate pe teren de către inspectorii Primăriei Timișoara s-a constatat că au fost sustrase două bolțuri de la aparatele de reazem tip pendul ale Podului Mihai Viteazul. Este un fapt deosebit de grav, deoarece, în aceste condiții, s-a schimbat schema statică a structurii, care nu mai lucrează rezemat, ci lucrează ca o consolă, fapt care conduce la suprasolicitarea structurii în exploatare, la încărcări cu convoaie. Astfel, pe lângă faptul că este pusă în pericol structura de rezistență a podului, este nevoie să se cheltuiască sume importante din bugetul local pentru remedierea daunelor.
Publicat in Edilitar
Fântâni ornamentale Pornite cu ocazia sărbătorilor pascale
01 Aprilie 2004
Primăria Timișoara deține în patrimoniul propriu 15 fântâni ornamentale. Pe perioada de iarna aceste fântâni sunt închise, urmând ca odată cu înregistrarea unor temperaturi exterioare mai ridicate ele să fie repornite.
Ca în fiecare an, și anul acesta repornirea fântânilor ornamentale din Timișoara s-au făcut cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. Astfel, au fost repornite următoarele fântâni: Fântâna cu Pești, Fântâna Punctele Cardinale, Fântâna Alba Iulia, Fântâna din Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Plevnei și cele 6 fântâni de pe faleză.
Aceste fântâni sunt în stare bună de funcționare și nu necesită reparații.
Publicat in Edilitar
Lucrări la drumuri Executarea lucrărilor se face începând cu luna aprilie
01 Aprilie 2004
Lucrări de întreținere a străzilor de pământ și piatră spartă se vor executa pe:

1. str. Bistrița
2. str. Cehov
3. str. Eftimie Murgu
4. str. Jose Silva
5. spl. Tudor Vladimirescu – la capăt
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678112