Semnale pozitive din partea comunității rromilor S-a evitat, astfel, o nouă demolare
01 Aprilie 2004
Intențiile municipalității ti­mișorene privind rezolvarea pe cale amiabila a situației imobilelor construite fără respectarea au­torizației de construcție au început să se materializeze în relații corecte cu reprezentanții co­mu­nității romiilor .br <> Astfel, pe baza unei sentințe judecătorești definitivă și ire­vo­cabilă municipalitatea urma să demoleze imobilul de pe strada Putna nr.17.
Publicat in Edilitar
Noi Consilii de Cartier
01 Aprilie 2004
Miercuri, 31 martie 2004, la Școala Generala nr. 2 de pe strada Mureș a avut loc ședința de constituire a celui de-al optulea Consiliu Consultativ de Cartier din Timișoara. Consiliul este reprezentativ pentru zona Calea Șagului - Elisabetin - Odobescu. Acest organism a luat ființă ca urmare a celor peste 20 de cereri înregistrate la Primărie din partea cetățenilor din zonă care au ținut să formeze o punte de legătură cu reprezentanții municipalității.
Publicat in Democrație participativă
Reabilitarea centrului Timișoarei Cu fonduri de la Guvernul Germaniei
01 Aprilie 2004
Aflat la Timișoara, în perioada 6 – 7 aprilie, primarul orașului german Gera, Ralph Rauch a promis municipalității timișorene sprijin pentru obținerea de fonduri pentru reabilitarea centrului Timișoarei.

Guvernul Germaniei derulează la Sibiu un astfel de proiect, asigurând fondurile necesare pentru refacerea clădirilor istorice, primarul din Gera fiind consultant în acest proiect.
Publicat in Edilitar
Contracte de închiriere Se prelungesc de drept
01 Aprilie 2004
Având în vedere prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.8 din 11.03.2004, privind prelungirea duratei unor contracte de închiriere care expiră la data de 08.04.2004, vă comunicăm următoarele: Durata contractelor de închiriere privind suprafețele locative cu destinația de locuințe, din proprietatea statului sau a unităților administrativ-teritoriale, aflate în curs de executare la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, care expiră la data de 08.04.2004, se prelungește de drept pentru o perioadă de 5 ani.
Publicat in Util
Incendiu la groapa de gunoi Este nevoie de un deponeu ecologic
01 Aprilie 2004
Aflat la Bruxelles, în a doua jumătate a lunii martie, la Parlamentul European la invitația acestei instituții, primarul Gheorghe Ciuhandu a purtat discuții în vederea alocării de fonduri pentru realizarea unui deponeu ecologic. La doar câteva zile, în data de 3 aprilie, la groapa de gunoi de la Șag – Parța a avut loc un incendiu, fapt care a arătat încă o dată necesitatea construirii unui deponeu ecologic sigur unde astfel de evenimente să nu mai fie posibil să se petreacă.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640297